Mantle-token verdubbelt in waarde en bereikt nieuw prijsrecord

Louise de Graaf


De relatief nieuwe crypto Mantle (MNT) maakte in de afgelopen jaren gigantische sprongen. Het project bereikte 2 dagen terug zelfs zijn all-time high (ATH) van $1,45 na een stijging van bijna 100% in te zetten. 


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Wat is Mantle?

Het Mantle Netwerk is een Layer-2 oplossing op Ethereum (ETH). Met technologieën zoals EigenDA voor dataverwerking, belooft Mantle een snellere, veiligere en kosteneffectievere ervaring voor Ethereum gebruikers en -ontwikkelaars. 

Lancering nieuw beloning platform

De snelle waardevermeerdering van de MNT token is nauw verbonden met de introductie van het ‘Mantle Rewards Station’. Dit platform biedt gebruikers de mogelijkheid hun token   te staken in een beveiligde digitale kluis, waarin ze in ruil daarvoor beloningen kunnen verdienen.

Deze beloningen zijn gegarandeerd door de financiële reserves van Mantle en worden vertegenwoordigd door een speciaal ontworpen token, genaamd ‘mShard’. Gedurende de stakingsperiode, die loopt tot 25 april, hebben MNT houders de mogelijkheid om dagelijks mShards te claimen. 

Tokenhouders konden hun digitale munten vanaf 25 maart beginnen te vergrendelen. Toch begonnen de beloningen pas officieel te tellen vanaf afgelopen woensdag, 27 maart.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Rol van Ethena Labs

Ethena Labs speelt een cruciale rol in het beloningssysteem van Mantle dankzij de integratie met hun eigen token, ENA, dat is gekoppeld aan de mShard beloningen. Ethena Labs is een synthetische dollar-protocol, waarmee het zich onderscheidt van andere stablecoins zoals Tether (USDT).

Gebruikers kunnen de verzamelde mShards tokens om zetten in ENA. Met circa 2,5 miljard Ethena Shards in omloop, vertegenwoordigen deze een aanzienlijke waarde van ongeveer $1,8 miljoen. 


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Onbekende token stijgt met 12.000%

Ook andere projecten zagen een forse stijging. De Gaimin (GMRX) token zette een verbazingwekkende opmars in, met een stijging van 12.000% sinds zijn introductie op de crypto exchange Bybit. 

Het Gaimin project biedt oplossingen voor cloud computing en games distributie. Het is gericht op de wereldwijde gemeenschap van 1.6 miljard desktop gamers. De digitale munt wist een piek stijging van 20.000% in te zetten, waarna een stabilisatie volgde op een indrukwekkende 12.500% winst.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 10.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 335Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment