Manta network naar $20? Koersanalyse en belangrijk nieuws

Louise de Graaf


Recente ontwikkelingen rondom Manta Network (MANTA) hebben de aandacht getrokken van investeerders en crypto-enthousiastelingen. Met de toenemende populariteit van Manta Network is het tijd om de huidige stand van zaken te bekijken. Mijn nieuwste video belicht belangrijke aspecten zoals prijsbewegingen, technische analyse en recente nieuwsgebeurtenissen, om investeerders op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen het Manta-ecosysteem.


Crypto onderzoek: bitcoin en stablecoins zeer populair op dit continent

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Manta Network’s volatiliteit en community

Sinds de lancering op 18 januari heeft Manta Network een indrukwekkende volatiliteit laten zien, typerend voor nieuwere projecten. Echter, ondanks de schommelingen, lijkt het project nog steeds steun te genieten van een actieve community en een sterke social score. Deze betrokkenheid vertaalt zich vaak naar een positieve prijsdynamiek en een gezonde marktkapitalisatie, die momenteel rond de 730 miljoen ligt op de 94e plaats in de ranglijst.

Technische analyse en potentiële groei

Op technisch gebied vertoont MANTA een stijgend kanaal, met hogere hoogte- en dieptepunten, wat wijst op een positieve trend. Belangrijke weerstandsniveaus rond 3,80 dollar lijken uitdagend, maar breken kan het pad effenen voor verdere groei.

Analisten suggereren dat, gezien de eerdere all-time highs en de gunstige social score, MANTA het potentieel heeft om richting de 20 dollar en hoger te gaan in de komende bullmarkt.


🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze

Token unlock en verwachtingen

Er is enige berichtgeving over een aankomende token unlock van MANTA, waarbij ongeveer 2,6 procent van het circulerende aanbod vrijkomt. Hoewel dit mogelijk enige verkoopdruk kan veroorzaken, wordt verwacht dat dit effect beperkt zal zijn. Historisch gezien blijven unlocks van 0-1 procent vaak onopgemerkt, en zelfs bij een 3 procent unlock lijkt de impact beheersbaar.

Manta Network blijft een veelbesproken onderwerp in de crypto-gemeenschap, met een solide technische basis en een actieve gebruikersgemeenschap. Terwijl investeerders waakzaam moeten zijn voor mogelijke volatiliteit en de impact van de token unlock, lijken de vooruitzichten gunstig voor verdere groei in de toekomst.


Bitvavo list eindelijk de enige echte ‘memecoin’, en nog 5 andere crypto

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment