Man zet vol in op solana en Tesla, en scoort 825% winst

Louise de Graaf


Een gespreid portfolio wordt doorgaans als cruciaal beschouwd om succes te behalen binnen de crypto- of aandelenmarkt. De doorgewinterde Ierse crypto-investeerder Mark Kelly bewandelt echter liever een minder populair pad en focust zich liever volledig op slechts een handjevol activa.

Door zich intensief te storten op zijn kleine maar krachtige portfolio heeft hij de afgelopen twee jaar een indrukwekkend rendement van 824,93 procent binnengesleept. Op handelsplatform eToro krijgen gebruikers de unieke mogelijkheid om Mark, en duizenden andere handelaren, te volgen en te kopiëren. Zo kun je moeiteloos dezelfde winsten binnenhalen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Solana en Tesla

Mark is, zoals geschreven in zijn eToro-profiel, niet een ‘’typische investeerder’’. Terwijl de meesten hun risico’s zoveel mogelijk willen spreiden, steekt Mark liever al zijn tijd in het volledig doorspitten van slechts enkele activa. ‘’Het hebben van 20-40 aandelen in een portefeuille is voor mensen die niet weten wat ze doen,’’ aldus Mark.

Mark kiest voor ‘’kwaliteit boven kwantiteit’’ en wil niet meer dan 4 activa in handen hebben. Naar zijn mening brengt een gefocuste portfolio juist minder risico met zich mee. ‘’Zorgvuldige selectie helpt bij het navigeren door volatiliteit,’’ zo schrijft hij.

Blind ergens geld in stoppen is een ware no go voor Mark. Hij doet grondig onderzoek naar zowel crypto als aandelen en neemt een heuse duik in het diepe voordat hij actie onderneemt. Al geruime tijd geleden kwam solana (SOL) op zijn radar, en hier heeft hij de afgelopen twee jaar enorm veel geld mee verdient. Sinds dit jaar heeft Mark ook nog aandelen van Tesla (TSLA) in bezit. Solana vertegenwoordigt 51,31 procent van zijn portfolio en TSLA logischerwijs 48,69 procent.

824,93% winst, volg en kopieer

Mark’s unieke strategie heeft bewezen succesvol te zijn. Zoals eerder benoemd heeft hij namelijk 824,93 procent winst gepakt in slechts 2 jaar tijd.

Voor een doorsnee investeerder, die niet iedere dag uren te besteden heeft aan zijn/haar investeringsportfolio, kan de strategie echter een stuk risicovoller zijn. Als een van de activa slecht presteert, heeft dit namelijk een significante negatieve impact op de totale waarde van je portfolio.

Het is dus van groot belang dat je precies weet wat je doet. Mark heeft niet alleen gigantisch veel onderzoek gedaan naar solana en TSLA alvorens hij zijn posities opende, maar houdt de projecten nog steeds voortdurend in de gaten. Ook de bijbehorende koersgrafieken analyseert hij iedere dag, op zoek naar lucratieve kansen om zijn bezittingen uit te breiden.

Zie jij het wel zitten om zonder enige moeite te profiteren van de expertise van Mark? Via deze link kun je gratis een account aanmaken bij eToro en eenvoudig alle transacties van Mark, of duizenden andere handelaren, overnemen.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.


Post Views: 4Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment