Litecoin (LTC) koers op keerpunt: trendbreuk in aantocht

Louise de Graaf


In dit artikel pakken we een analyse van Litecoin (LTC), direct uit onze Premium omgeving, erbij. We onderzoeken de recente marktbewegingen en technische factoren die de toekomst van LTC kunnen beïnvloeden.

Profiteer van onze inzichten door je voor slechts 1 euro aan te melden voor onze Premium omgeving, en krijg 30 dagen toegang tot exclusieve content. Onze analyses zijn bedoeld als informatief materiaal en vormen geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

Een nieuwe LTC analyse was recent beschikbaar voor alle Premium leden van Crypto Insiders. Deze analyse belicht de huidige marktsituatie van LTC en geeft een blik op wat er mogelijk aankomt:

“Hoewel de LTC koers enige in een lichte opwaartse beweging zat, anticiperen we nu op een aanzienlijke neerwaartse beweging. Onze analyse suggereert dat LTC op het punt staat uit zijn opwaartse trendkanaal te breken.

 

Kijkend naar de korte termijn, verwachten we dat de koers zal dalen naar de groene koopzone, die ligt tussen de $60,49 en $66,34. Dit wordt gezien als een potentieel punt waar de koers steun zou kunnen vinden. Het is dit niveau waarop we zullen overwegen om LTC te kopen, omdat we na deze fase weer een aanzienlijke stijging verwachten.

 

Een belangrijk aspect om in gedachten te houden is het invalidatieniveau, dat we vastgesteld hebben op $57,40. Met een daling onder dit niveau zouden we onze huidige strategie moeten herzien.“

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TF1ZZbIY/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 18Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment