Litecoin (LTC) koers in de startblokken voor een stijging van 50%

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), bekend als een van de eerste altcoins, staat centraal in deze analyse. We delen een koersverwachting voor LTC voor de komende periode met een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? Voor slechts 1 euro verkrijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Onthoud dat onze analyses bedoeld zijn om te informeren; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Litecoin hangt al langere tijd in de groene koopzone, maar zijn de analisten nog wel even bullish als voorheen? Zij bespraken onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“De afgelopen maanden heeft LTC een tamelijk rustige periode doorgemaakt, met weinig verandering in de koers, die voornamelijk zijwaarts bewoog. Toch is dit een goed teken, vooral voor onze groene koopzone die tussen de $60 en $70 ligt. Dit duidt namelijk op sterke steun in dit gebied.

 

Binnen deze stabiele fase zien we aanwijzingen voor het begin van een 12345 Elliott Wave patroon. Dit is een zeer positieve ontwikkeling, omdat het wijst op een mogelijke stijging in de nabije toekomst.

 

We verwachten dat de koers vanuit dit niveau omhoog zal gaan. Ons eerste doel is de koers van $106 te bereiken, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 50% vanaf de huidige koers.”

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VoT0ET3q/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 50Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment