Koerspatroon wijst op gunstige toekomst voor vechain koers

Louise de Graaf


In dit artikel delen we een recente analyse van vechain (VET) uit onze Premium omgeving met verwachtingen voor de VET koers voor de komende periode. Deze inzichten kunnen je helpen om op het juiste moment te handelen in VET.

Heb je na deze analyse behoefte aan meer inzicht of heb je vragen? Voor slechts €1 kun je een 30-daagse proefperiode starten voor onze premium omgeving. Hier ontvang je meer analyses en kom je in contact met onze community en analisten.

Onthoud, dit is geen financieel advies, maar slechts een weergave van de bevindingen van onze ervaren analisten.


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse VeChain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden begin deze week weer een nieuwe analyse voor VET opgesteld en gedeeld in de Premium omgeving. Ze zeiden hierin het volgende:

“VET is inmiddels,  zoals verwacht, vertrokken vanuit onze eerder aangegeven groene koopzone. Als we de grijze zone rond de $0,018 kunnen halen, dan ligt een opmars naar de blauwe box rond de $0,0207 in de lijn der verwachtingen.

Daarbij zien we dat er een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is, wat doorgaans een gunstig signaal is. Al deze indicatoren samen versterken ons vermoeden dat VET nog volop in zijn stijgende lijn zit en er nog meer groei in het verschiet ligt.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/y8WEwsBU/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment