koers richting $50.000 na correctie

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) blijft de onbetwiste leider in de cryptowereld. Onze analyse, afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving, biedt een frisse kijk op de recente koersontwikkelingen van BTC en biedt inzicht in mogelijke toekomstige trends.

Meld je aan voor onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot exclusieve content. Onthoud: deze informatie is puur informatief en onze experts zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Het team van Crypto Insiders heeft onlangs een nieuwe BTC analyse gedeeld met de Premium leden. In deze analyse hebben zij de volgende belangrijke ontwikkelingen en prognoses onder de aandacht gebracht:

“Afgelopen nacht hebben we een aanzienlijke correctie in de markt gezien. Deze correctie, hoe flink dan ook, bleef gelukkig binnen de verwachte marges.

 

Op basis van onze huidige analyse verwachten we dat de koers op de middellange termijn nog steeds een opwaartse trend zal vertonen. We hebben besloten een stop-loss niveau in te stellen dat net iets lager ligt dan de bodem van de crash van afgelopen nacht, specifiek op $40.219.

 

Interessant is dat we verwachten dat de koers steun zal vinden tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen ongeveer $40.700 en $41.500. Deze steun zou de aanleiding kunnen zijn om de opwaartse trend voort te zetten, waarbij de koers potentieel zal stijgen richting de $50.000.”

Datum analyse: 11 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XHYk5nqD/

Toegang tot 400+ cryptovaluta met iDeal?

Ontdek Bybit, nu in samenwerking met SATOS, speciaal gericht op de Nederlandse markt met euro en iDeal-ondersteuning. Deze samenwerking zorgt voor soepele stortingen en euro-opnames, ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk. Met een assortiment van meer dan 400+ cryptovaluta, biedt Bybit het meest uitgebreide aanbod in Nederland. Schrijf je in via deze link en maak kans op bonussen tot wel €30.000

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 194Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment