koers op de rand van afgrond

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), gewaardeerd voor het verbeteren van Ethereum’s schaalbaarheid, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor MATIC voor de nabije toekomst. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse polygon (MATIC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe MATIC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Op de huidige grafiek van MATIC zien we dat de koers zich op een belangrijk punt bevindt, vergelijkbaar met de rand van een klif. Een belangrijke ontwikkeling is de vorming van een groter WXY Elliott Wave patroon, wat ons laat denken dat er nog ruimte is voor een verdere daling. 

 

Onze analyse wijst uit dat deze daling zou kunnen doorzetten tot de blauwe zone op de grafiek, die zich bevindt tussen de 100% en 123,6% Fibonacci retracement niveaus. Dit komt neer op een koersbereik tussen $0,52 en $0,60. Interessant is dat we in deze zone een mogelijke ommekeer van de trend verwachten.

 

Met andere woorden, na het bereiken van dit niveau zou MATIC kunnen beginnen aan een opwaartse beweging. Echter, het is essentieel dat we waakzaam blijven en de markt goed in de gaten houden. Daarom hebben we een invalidatieniveau vastgesteld op $0,49.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XvqLaepd/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment