koers kan vanaf groene zone weer stijgen

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de onbetwiste leider in de crypto-markt, is altijd het onderwerp van intense discussie en analyse. In dit artikel delen we een analyse uit onze Premium omgeving van de recente koersontwikkelingen van bitcoin en de potentiële toekomstscenario’s.

Sluit je aan bij onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg gedurende 30 dagen toegang tot deze cruciale marktinzichten. Onze analyses zijn bedoeld om te informeren en vormen geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

In de Premium sectie van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe bitcoin analyse gedeeld. De analisten deelden hun inzichten als volgt:

“We hebben recentelijk een prachtige periode gehad met bitcoin, waarin de prijs steeg van $25.000 naar $38.000. Echter, in de huidige fase constateren we een verzwakking van deze stijgende trend. Dit wijst mogelijk op een gezonde correctie, een normaal verschijnsel in de wereld van cryptocurrency.

 

We lijken momenteel in de tweede correctieve wave te zitten van een 12345 Elliott Wave patroon. Hieruit concluderen wij dat de koers waarschijnlijk zal dalen tot de groene koopzone, gesitueerd in de golden pocket van de golden pocket van Fibonacci, oftewel tussen de $31.100 en $33.100.

 

In deze zone zullen wij overwegen om bitcoin te kopen. Onze verwachting is namelijk dat er na deze aankoop een aanzienlijke stijging zal volgen. Het is echter belangrijk om alert te blijven en rekening te houden met een invalidatieniveau op de $25.000, wat zou kunnen wijzen op een verandering in de markttrend.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/pYh3HCi5/

Verdien een passief inkomen met crypto

Meld je vandaag aan bij Bitvavo en ontdek hoe je passief inkomen kunt verdienen. Door je crypto zoals Ethereum of Cardano te staken, genereer je extra crypto door deelname aan het netwerk beveiligingsproces. Via deze link ontvang je gratis crypto en tot €10.000 korting op transactiekosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 150Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment