Klaar voor doorbraak naar $80.000

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de oorspronkelijke cryptocurrency die een revolutie teweegbracht in de financiële wereld, staat centraal in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van BTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving, waar actuele updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin lijkt bijgekomen van zijn correctie, en kan weer de weg naar boven opzoeken. De analisten zeiden al vorige week dat zij verwachten dat deze correctie van korte duur zal zijn:

“In de huidige fase lijkt er voor BTC niet veel veranderd. We bevinden ons nog steeds in een periode van correctie, maar dat is geen reden tot zorg. Kijkend naar de grafiek, zien we een sterke steunzone net onder de belangrijke trendlijn.

 

Het zou kunnen dat de koers hier eventjes onder duikt, maar we verwachten dat dit slechts van korte duur zal zijn voordat bitcoin weer omhoog schiet. We geloven dat de koers op korte termijn zal herstellen en zelfs een nieuwe recordhoogte zal bereiken.

 

Ons eerste doel is deze nieuwe piek, waarna we richting de $80.000 gaan kijken. De steunzone geeft ons het vertrouwen dat de koers klaar is om deze opwaartse beweging te maken. Dus, ondanks de huidige correctiefase, blijven onze ogen omhoog gericht.”

 

Enkele dagen na het publiceren van deze analyse in de Discord groep zien we dat de koers inderdaad al klaar is met de correctiefase en weer fors was gestegen.

Datum analyse: 22 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tdnX1Yr8/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment