Kijkt BlackRock naar cardano? Dit is mijn koersverwachting

Louise de Graaf


Deze video besteed ik volledige aan de populaire cryptomunt cardano (ADA). De cardano koers zat sinds juli verwikkeld in een neerwaartse trend, maar is hier recentelijk uit gebroken. Ik bekijk de belangrijke koerslevels en deel mijn verwachtingen voor het koersverloop van de komende tijd. Bovendien behandel ik een interessant artikel dat gaat over BlackRock en cardano.

Kan ADA weer gaan vlammen?

De opwaartse trend van cardano bevindt zich momenteel nog in de kinderschoenen, maar ik ga in op de belangrijke weerstandsniveaus voor de korte termijn. Ik neem je mee in mijn denkwijze bij het bekijken van de huidige prijsactie van cardano.

Uiteraard is cardano, net als alle andere altcoins, grotendeels afhankelijk van wat bitcoin (BTC) in petto heeft. Om die reden bespreek ik ook kort de huidige stand van zaken voor bitcoin en de belangrijke niveaus om in de gaten te houden.

Bitcoin en ethereum (ETH) Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn hét gespreksonderwerp momenteel binnen de crypto community. Nu is er ook een discussie opgelaaid over een mogelijke toekomstige ETF voor cardano. Kijkt BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, wellicht ook naar cardano? Ook dit komt naar voren in mijn nieuwe video.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment