Kijk uit voor deze nieuwe AI-crypto presale

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Bitcoin (BTC) heeft zijn ups en downs gehad, maar een recente presentatie van top crypto analist Willy Woo speculeert op een enorme prijsdaling. Volgens Woo staat Bitcoin bovenaan de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrency’s, niet alleen door populariteit, maar ook als een munt die nog nooit zijn prijsondersteuningsniveaus heeft herbeproefd. Hij licht zijn analyse verder toe en benadrukt het 8 voor 8 on-chain patroon tot nu toe.

De reis naar prominentie is ook succesvol voor de opkomende AI crypto, InQubeta (QUBE), die de dominantie van Chainlink (LINK) omver dreigt te werpen. Het vertrek van Sam Altman uit zijn functie als CEO van Open AI veroorzaakte een opleving in het nieuws over de artificial intelligence industrie, waardoor de interesse in verschillende AI-gerichte tokens omhoog schoot. Terwijl de prijzen van Chainlink de hoogte in gingen, zijn meer investeerders enthousiast over het potentieel dat InQubeta de cryptoruimte brengt met zijn trending NFT’s. Dit artikel legt Woo’s reden uit om de bodemprijs van Bitcoin te voorspellen en onderzoekt de kenmerken van InQubeta die het op de lange termijn boven Chainlink zouden kunnen plaatsen.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

InQubeta (QUBE): Het revolutionaire AI-project

InQubeta is een opkomende blockchain ICO die banden heeft met de AI-industrie. Dit token trekt de aandacht van investeerders weg van Chainlink met zijn revolutionaire model en ongelooflijke potentieel. InQubeta benadrukt de kracht van crowdfunding door een platform aan te bieden waar investeerders aandelen kunnen houden in AI tech startups en bedrijven geld kunnen inzamelen voor hun groei. Deze structuur gebruikt trending NFT’s om fractionele investeringen aan te bieden die op de blockchain worden gemunt en waarin tokenhouders voor de lange termijn kunnen investeren.

Het eigen token, QUBE, floreert in zijn presale reis en trekt institutionele investeerders en AI-liefhebbers aan. Het project bevindt zich in de vijfde fase van de presale en heeft meer dan $5,2 miljoen opgehaald, waarbij ongeveer 527 miljoen tokens zijn verkocht. Slechts ongeveer 15% van de tokens die zijn toegewezen voor deze fase zijn overgebleven tegen een DeFi-muntprijs van $0,0161 per stuk, waarna de cryptocurrency klaar is voor een prijsstijging naar $0,01925 in de zesde fase.

De blockchain ICO biedt een staking mechanisme waarbij houders hun tokens kunnen staken om rendement te verdienen uit een pool die wordt gefinancierd met een 5% belasting op transacties. Door deel te nemen aan dit protocol, helpen investeerders de prijs van de tokens te verhogen door het aanbod te verminderen en de vraag te vergroten.

Het project bevordert ook de gemeenschap door tokenhouders bestuursrechten te geven om bij te dragen aan beslissingen die het project vooruit kunnen helpen. Met zijn indrukwekkende potentieel staat InQubeta bovenaan de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrency’s en bedreigt het de dominantie van Chainlink.

Bitcoin (BTC): Een feilloze prijsondersteuning behouden

Bitcoin heeft de laatste tijd grote volatiliteit gekend, maar de verwachte bodem ligt op een DeFi-muntprijs van $30k. Willy Woo, een on-chain analist op X, deelde deze voorspelling en informeerde zijn meer dan 1 miljoen volgers over de positie van BTC op basis van historische trends. Hij presenteerde een cost-basis map van BTC en benadrukte dat de munt dit on-chain patroon moet vasthouden om de voorspelling waar te maken.

Willy onderzocht een contourenkaart van het Bitcoin aanbod over de afgelopen 13 jaar en benadrukte de prijsontdekking van de munt ten opzichte van de prijzen die houders betaalden om hun tokens te kopen met een grijze band. Volgens zijn analyse werkt de band als een feilloze prijsondersteuning, met acht waarden die de token nog nooit opnieuw heeft getest. Woo houdt vol dat BTC nooit meer onder de $30K zal komen als het dit patroon volgt. Dit patroon draait om drie voorwaarden: sterke banden van overeengekomen waarde, het uitkomen van een dalende trend en nog een halvering.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Chainlink (LINK): Verdiepen in AI Technologieën

Chainlink is een revolutionaire cryptocurrency die de universele verbinding van smart contracts mogelijk maakt. Het Oracle-project stimuleert veilige communicatie tussen deze smart contracts en datafeeds, waardoor ze toegang krijgen tot noodzakelijke off-chain informatie. LINK is revolutionair geweest in de cryptoruimte, maar heeft binnen zijn platform een titel gekregen in de richting van AI-toepassingen.

Na het OpenAI nieuws in het weekend steeg LINK met meer dan 7%. Door AI in zijn model te integreren, kan Chainlink de identificatie van gegevens op zijn platform eenvoudiger maken. Microsoft heeft Altman snel opgepikt, zodat er nog meer nieuws kan komen in de industrie, waardoor AI tokens als Chainlink en InQubeta verder stijgen.

Conclusie

Bitcoin is ver verwijderd van zijn laatste grote crash en heeft een potentiële bodemprijs van $30k. Als de voorspellingen van Willy Woo kloppen, zal het cryptoproject dit patroon aanhouden als het aan de noodzakelijke voorwaarden voldoet. InQubeta daarentegen overtreft de verwachtingen en biedt een potentieel dat de dominantie van Chainlink bedreigt. Als revolutionair AI token maakt InQubeta de weg vrij voor AI-gedreven crowdfunding, waarbij investeerders kunnen profiteren van fractionele holdings.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment