Keuzes maken in deze bullmarkt

Louise de Graaf


Crypto is een enorm volatiele beleggingsomgeving. Dit maakt ook dat je erg moet opletten als het om altcoins gaat. Men moet goed oppassen voor pump- en dump acties.

Maar hoe moet je nu omgaan met een bullmarkt? Wanneer stap je in en wanneer stap je uit? Hoe ga je om met volatiliteit? Er is geen pasklaar antwoord. Immers, iedere persoon heeft zijn/eigen financiële situatie én risicoprofiel.


Ethereum oplossing ‘Starknet’ lanceert vandaag: dit moet je weten

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Waarom de kansen er nú zijn

De vierde halving voor bitcoin (BTC) is iets meer dan een maand. Daarmee wordt de nieuwe dagelijkse bitcoin voorraad op de markt gehalveerd van 900 naar 450 bitcoin! De spot bitcoin ETF zorgt dagelijks voor een sterk volume in aankoop. En dit drijft de prijs omhoog.

Dit is natuurlijk niet het enige volume want deze ETF’s zijn enkel in Amerika te koop. Samen zorgt de populariteit voor een sterke vraag en dat heeft bitcoin al voor de halving naar een nieuw record gebracht van ruim $73.000.

Vergeet het timen van de markt, neem deel!

De markt proberen te timen is erg moeilijk. Statistisch bekeken kan je op lange termijn gigantisch rendement missen als je dit probeert. Je stapt op het verkeerde moment uit en/of in. Het is bewezen dat voor langere termijn blijven zitten veelal het beste is.

In de wereld van crypto kan het soms dermate volatiel zijn dat dit hier niet op gaat, dan heb ik het vooral over memecoins wat gebakken lucht is waar wel miljarden in omgaan! Alleen mensen die er vroeg bij zijn verdienen. Dat is met pump en dump niet anders. Pas daar dus voor op.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

De bullmarkt duurt niet eeuwig

Over ruim een jaar, wanneer de cryptomarkt enorm gegroeid gaat zijn, denk je misschien dat het nog veel langer zo doorgaat. Ik verwacht dat niet. Om die reden vind ik het zelf verstandig ook op tijd je winst te gaan nemen, voordat de markt hard gaat zakken.

Disclaimer: Dit is geen beleggingsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert.

Abonneer je nu op het YouTubekanaal van Eenrijkerleven en volg Eenrijkerleven op Instagram en/of Twitter.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment