Kan solana koers met nog eens 40% omhoog?

Louise de Graaf


Dag mensen, ik heb weer een nieuwe video voor jullie. In deze video gaan we kijken naar de recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency, met een speciale focus op bitcoin (BTC) en solana (SOL). Kan deze altcoin na zijn gigantische rally nog verder stijgen?


šŸ“ˆ Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Bitcoin ETF zou deze week goedgekeurd kunnen worden

We beginnen met de mogelijkheid van een Bitcoin ETF-goedkeuring. De verwachtingen zijn hooggespannen voor januari 2024, maar er is een kans dat deze goedkeuring zelfs eerder kan plaatsvinden. Dit zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op de markt.

We kijken daarom onder andere naar de huidige staat van bitcoin. Op het moment van de video consolideert de bitcoin koers rond de $37.000. Mocht bitcoin erin slagen om $37.500 om te zetten in support, dan zou het volgende koersdoel van $40.000 binnen handbereik komen te liggen.

Advertisement

Zet solana door?

Daarnaast geef ik solana speciale aandacht. Met een bullish momentum in de rug, kijk ik naar de mogelijkheid van een stijging van 40% bij een uitbraak uit een evenwichtspatroon. Gezien de weinige weerstand tot de $80, is dit een interessante ontwikkeling om in de gaten te houden.

Benieuwd naar mijn analyse? Hierboven kan je mijn video bekijken!


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

  • Advertentie
  • Bitvavo

Meer leren over crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over mijn diensten.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment