kan de koers naar $900 deze bullmarkt?

Louise de Graaf


In deze video deel ik mijn analyse van de potentiële groei van Solana (SOL), waarbij ik parallellen trek met de ontwikkeling van Ethereum (ETH) in 2017. Ik voorspel dat SOL, net als ETH, een significante prijsstijging kan ervaren. Aan de hand van technische analyses en marktontwikkelingen bied ik een gedetailleerd overzicht van mogelijke prijsdoelen voor Solana, inclusief de impact van recente updates die zowel bullish als bearish zijn.


Slechts een handjevol altcoins doen het beter dan bitcoin dit jaar

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

SOL prijsanalyse

Ik leg de focus op technische indicatoren die suggereren dat Solana klaar is voor een bullmarkt. Door Ethereum’s vorige cycli als vergelijkingsbasis te gebruiken, maak ik een prijsvoorspelling voor Solana, waarbij ik voorspel dat het bijna een 5x return kan bereiken, tot ongeveer $910, als het dezelfde groeipatronen volgt als ETH.

Ik behandel scenario’s voor zowel bullish als bearish marktontwikkelingen, waarbij ik technieken en strategieën zoals supportniveaus en trendlijnen overweeg. Dit helpt jullie te begrijpen waar potentiële kansen of risico’s kunnen liggen. Ik bespreek ook de kortetermijnvooruitzichten voor SOL en identificeer specifieke koopkansen op basis van de RSI-indicator.

Tot slot bespreek ik externe factoren die de prijs van Solana kunnen beïnvloeden, zoals de recente aankondiging van de Braziliaanse megabank Nubank om Solana-opnames aan te bieden, wat een positief signaal is voor de acceptatie van Solana. Ik waarschuw ook voor de mogelijke verkoopdruk door de veiling van Solana-tokens door FTX, wat tijdelijk de prijs kan drukken.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment