Kan bitcoin verder stijgen naar $48.000

Louise de Graaf


Welkom bij deze crypto-analyse, waar ik de mogelijke goedkeuring van een Bitcoin (BTC) Exchange-Traded Fund (ETF) onder de loep neem. Voordat ik in de grafieken duik, is het belangrijk op te merken dat deze analyse educatief is en geen financieel advies biedt. Laten we eens kijken naar de recente ontwikkelingen en wat de grafieken ons vertelt over de komende dagen.


Cadeautje šŸŽ‰: Bitvavo geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto šŸš€

Mogelijke Bitcoin ETF goedkeuring: wat gaat de koers doen?

De spanning in de cryptomarkt neemt toe, aangezien de goedkeuring van een spot-ETF door de Securities and Exchange Commission (SEC) mogelijk op handen is. Er wordt gespeculeerd over een besluit dat vandaag of morgen kan vallen, of mogelijk tussen 8 en 10 januari. De grafieken suggereren verschillende scenarioā€™s, waarbij ogen op de koersbewegingen essentieel zijn.

Analisten speculeren over twee hoofdscenarioā€™s. Een bullish scenario omvat een ETF-goedkeuring, wat kan leiden tot een stijging naar $48.000 ā€“ $50.000. Aan de andere kant kan een bearish scenario resulteren in een terugval naar $40.000, vooral als de ETF wordt afgekeurd.

Opvallend is de aanwezigheid van liquiditeit boven de koers, vooral rond de $45.500. Eerdere liquidatiezones suggereren potentiƫle targets, zoals $39.500 en $48.000. Een belangrijke liquiditeitszone lijkt zich rond $44.000 te bevinden, met mogelijke implicaties voor de koersrichting.

Op lagere timeframes wordt de Relative Strength Index (RSI) als hoog beschouwd, wat mogelijk wijst op consolidatie of een pullback. Handelaren wachten op een geschikt instapmoment, mogelijk na een RSI-afkoeling richting 70.

Ik deel mijn eigen visie op basis van technische analyses en liquiditeitsniveaus en bespreek de prijslevels die ik zelf in de gaten houd.

De komende dagen zullen onthullen of de ETF-goedkeuring plaatsvindt en welke richting de cryptokoersen zullen nemen. Om goed voorbereid te zijn op het cruciale moment raad ik je aan mijn nieuwste video te bekijken.

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over mijn diensten.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment