internet computer (ICP) ontploft met 100%

Louise de Graaf


De week begon met een enorm snelle daling voor bitcoin (BTC), maar in het verloop van de week kon de cryptomarkt herstellen. Wel is te zien dat de hype van begin december iets aan het afvlakken is. Welke cryptocurrencies waren deze week de uitblinkers? In deze marktupdate word je bijgepraat over de laatste stand van zaken.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Blik op de markt: Bitcoin iets in het rood

  • De totale waarde van alle cryptovaluta samen is $1,59 biljoen. Dit is een kleine afname sinds gisteren.
  • Er is voor ongeveer $46,5 miljard aan cryptovaluta verhandeld in de afgelopen dag. Dit is 12,7% minder dan gister.
  • De actuele bitcoin prijs is 38.465 euro op Bitvavo, 1,3% lager dan 24 uur geleden. De gemiddelde prijs van bitcoin op alle grote beurzen is 41.841 dollar.

Hardste crypto stijger: ICP zet bizarre stijging neer

Zoals altijd is het vrij rustig op de cryptomarkt in het weekend. Dat is te zien aan de minimale koersbewegingen bij de grote cryptocurrencies. De grootste stijger binnen de top 50 is internet computer (ICP). De 19e grootste crypto staat 16% in de plus. Ten opzichte van 7 dagen geleden is de stijging nog indrukwekkender; ICP steeg de afgelopen week met bijna 100% in waarde!

De stijging van ICP lijkt voornamelijk met een uitbraak op de grafiek te maken te hebben. De crypto koers wist namelijk uit een dalend trendkanaal uit te breken. De altcoin zet hiermee zijn indrukwekkende prestaties van de afgelopen weken door, zoals te zien op de grafiek:

Naast ICP wist enkel shiba inu (SHIB) een redelijke stijging neer te zetten het afgelopen etmaal. SHIB staat 4% in het groen.

Hardste crypto dalers

Qua dalers valt het de afgelopen 24 uur mee. Binnen de top 50 daalt vechain (VET) met -5,5% het hardst. Ook hedera (HBAR) daalt en staat 4,8% in de min.

Advertisement

Pak alleen in december nog 20 euro gratis

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum (ETH) te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo alleen deze maand nog 20 euro gratis aan nieuwe gebruikers die minimaal 10 euro op het platform storten. Dat is gelijk aan ongeveer 2 internet computer (ICP)! Maak via deze link een account aan bij Bitvavo en ontvang 20 euro gratis, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

 Crypto hype koelt af

Tot slot kijken we naar een aantal grafieken waaruit blijkt dat de hype die begin december ontstond weer aan het afkoelen is. Begin december wist bitcoin natuurlijk een flinke stijging neer te zetten. Tegelijkertijd was te zien dat het handelsvolume op de grote exchanges toenam en de interesse op Google ook piekte. Beide dalen nu echter weer, wat niet gek is gezien de consolidatie van de koersen.

De stijgende handelsvolumes van begin december, gevolgd met de huidige dalende trend. – Bron: The Block.

De komende week zullen crypto handelaren onder andere het bitcoin prijsniveau bij 42.000 goed in de gaten houden. Een duik hieronder zou een verdere daling richting de 40.000 dollar kunnen veroorzaken.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment