Houd rekening met dit beangstigende scenario

Louise de Graaf


Per april 2024 halveert de blockreward voor Bitcoin (BTC) weer, waardoor de mining rewards van de bitcoin miners vanaf dat moment zullen halveren.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Bitcoin gaat stijgen? Houd ook rekening met ander scenario

In het verleden heeft zich elke keer een bullmarkt voorgedaan nadat er een halving event had plaats gevonden. Het verloop van alle halving & bullmarkt cycli uit het verleden worden in kaart gebracht met een vooruitblik op de mogelijke komende bullrun.

Dit betekent niet dat de koers na een halving direct zal gaan stijgen. In tegendeel. Er zal ook rekening gehouden moeten worden met een shake out. Een scenario waar het merendeel van de markt geen rekening mee houd waardoor deze partij verrast zal worden, waarna de koers alsnog het gewenste resultaat kan laten zien.

Er word aandacht besteed aan realistische projecties in combinatie met aanstaande innovaties zoals Bitcoin & Crypto ETF’s. Analyse in de video.

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment