Hond eet cash voorraad op, eigenaren vinden creatieve oplossing

Louise de Graaf


Een hond uit de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft zijn baasjes een hoop kopzorgen bezorgd. Hij at namelijk $4000 aan cash op. Een duur grapje zou je denken. De baasjes, Carrie en Clayton Law, hadden echter een zeer creatieve oplossing voor het probleem.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

Het onverwachte voorval

Begin december nam Clayton Law een aannemer in dienst om een hek te installeren bij hun huis in Pittsburgh in de staat Pennsylvania. Aangezien de aannemer in cash betaald wilde worden nam Clayton $4000 aan cash op van de spaarrekening en legde dit klaar op de keukentafel. 

Niks aan de hand zou je denken. Daar dacht de trouwe viervoeter Cecil anders over. De deugniet, een mix tussen een Golden Retriever en een Poedel, vond het stapeltje geld en verorberde dit. In een interview met de Pittsburgh City Paper meent Carrie Law dat ze Cecil aantroffen met talloze kleine stukjes geld om hem heen. Het kwaad was al geschied.

De oplossing

De eerste zorg van de baasjes was opmerkelijk genoeg niet het kleine kapitaal in de maag van Cecil, maar de gezondheid van het dier. Na een telefoontje aan de dierenarts bleek de gezondheid van de hond niet in gevaar en kon de focus worden verricht op het volgende probleem: het geld.

De dure maaltijd lag Cecil niet zo lekker op de maag en hij spuugde het gros weer uit. Carrie en Clayton zochten alle snippertjes en stukjes bij elkaar en boenden deze voorzichtig schoon. Wonder boven wonder konden ze bij de bank aantonen dat het om ruim $3500 ging. $450 bleef helaas achter in de buik van Cecil.

Het is een wonder dat dit verhaal toch nog een redelijk goed einde heeft. Als de aannemer nou gewoon om een betaling in crypto in plaats van cash had gevraagd, was dit drama nooit gebeurd. Tenzij Cecil ook trek had gehad in een hardware wallet uiteraard. Een opmerkelijk verhaal is het zeker. Maar hopelijk houdt Cecil het de volgende keer gewoon bij zijn brokjes.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment