gaat de stroombelasting weg? Black Friday voor goud

Louise de Graaf


Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe aflevering van “Goudkoorts”. In deze aflevering deel ik mijn inzichten over recente politieke en economische gebeurtenissen wereldwijd, hun impact op onze financiële toekomst en natuurlijk goud.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Wereldwijde politieke veranderingen

Ik begin met de opmerkelijke politieke veranderingen in landen als Argentinië en Italië. In Argentinië is onlangs een libertarische president gekozen, die een groot voorstander is van goud en bitcoin (BTC). Dit is vooral interessant gezien de hoge inflatie in het land. Ik ben benieuwd hoe deze nieuwe leiderschap de economie zal beïnvloeden, vooral met betrekking tot investeringen in edelmetalen en crypto.

Nederlandse verkiezingen en energiebeleid

Vervolgens bespreek ik de recente verkiezingen in Nederland en de impact ervan op het beleid. Ik merk op dat partijen die tegen restrictief beleid waren, zoals de PVV, aanzienlijke winst hebben geboekt. Dit wijst op een verschuiving in de publieke opinie. Daarnaast behandel ik het energiebeleid en de stijgende energiebelastingen, waarbij ik kritiek uit op de huidige aanpak van hernieuwbare energiebronnen en pleit voor een heroverweging van traditionele energiebronnen.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Financiële vooruitzichten en goud

Tot slot deel ik mijn visie op de financiële markten en het heersende optimisme, ondanks de dreiging van een wereldwijde recessie. Ik waarschuw voor de mogelijke risico’s in de huidige economische situatie en benadruk het belang van investeren in stabiele waarden zoals goud. Tot slot heb ik nog een speciale aanbieding voor jullie in verband met Black Friday waar je korting kan krijgen op transactiekosten bij investeringen in goud, zilver of platina. Mis deze video dus niet!


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

De voortdurende aantrekkingskracht van goud

Met de onzekerheden omtrent digitale valuta en de toenemende complexiteit van de financiële wereld, blijft goud een vertrouwde veilige haven voor investeerders. Als de goudkoorts blijft toenemen, kan de opname van goud in een beleggingsportefeuille een verstandige zet zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in goud of andere edelmetalen biedt het Nederlandse Gold Republic nieuwe klanten een welkomstbonus. Elke nieuwe klant, die via deze link een account aanmaakt, ontvangt 1 gram goud ter waarde van 59 euro gratis. Eerst meer lezen over Gold Republic? Lees hier de Gold Republic review op Crypto Insiders.

Post Views: 23Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment