Fetch.ai (FET) vindt steun in groene zone: klaar voor grote sprong?

Louise de Graaf


Fetch.ai (FET), een blockchain die kunstmatige intelligentie combineert met gedecentraliseerde netwerken om autonome economische agenten te creëren, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FET, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai is een populaire cryptocurrency uit de AI-sector, die onlangs sterk presteerde. Na de recente daling lijkt de koers stabiliteit te vinden en zich klaar te maken voor een nieuwe stijging. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“We zien dat de FET prijs wat steun lijkt te vinden in de groene zone tussen de $1,97 en $2,34, wat wel eens een springplank voor een opwaartse beweging zou kunnen zijn. 

 

De koers lijkt hier een beetje tot rust te komen, en als deze stabiliteit aanhoudt, zouden we de prijs naar boven kunnen zien kruipen. De echte test wordt de weerstand die rond de $2,78 hangt; daar zal het spannend worden.

 

Voor de langere termijn hebben we nog steeds een goed gevoel. Als de koers de eerste bovenste blauwe zone op de 100% fibonacci kan bereiken, zou dat een nieuwe all-time high markeren. Dit is voor nu ook ons eerste target vanuit de groene koopzone.

 

 Maar laten we niet te hard van stapel lopen – als we door de groene zone zakken, is dat een teken om even pas op de plaats te maken. In de Discord omgeving houden we het allemaal scherp in de gaten!”

Datum analyse: 22 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Bkid7uhs/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment