Expert verwacht spot Bitcoin ETF goedkeuring; AI Token klaar om te stijgen

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Bitcoin (BTC) zou wel eens de crypto van het moment kunnen zijn, want cryptocurrency experts voorspellen dat een ETF goedkeuring in de eerste tien dagen van 2024 zou kunnen plaatsvinden. De BTC-prijzen zijn in 2023 met meer dan 120% gestegen, waarbij de meeste winst in de afgelopen maanden is geboekt.

Er is overeenstemming in de cryptocurrency gemeenschap dat de goedkeuring van een spot ETF op elk moment in de nabije toekomst de BTC-prijzen exponentieel zou doen stijgen, omdat de prijzen al druk voelen door de aanstaande halvering.

InQubeta (QUBE) is een veelbelovende altcoin om in de gaten te houden nu het einde van 2023 nadert. De prijzen van QUBE zijn met 130% gestegen sinds ze beschikbaar werden tijdens de presale.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

InQubeta (QUBE)

Er zijn veel factoren verantwoordelijk voor het succes dat de InQubeta presale tot nu toe heeft gehad, want het genereert meer dan $6 miljoen aan verkochte tokens. Omdat het nieuwe DeFi-project het eerste crypto crowdfundingplatform is dat zich richt op kunstmatige intelligentie (AI), zal het een aanzienlijke groei doormaken naarmate de levensvatbaarheid van de technologie exponentieel toeneemt.

InQubeta wil een gedecentraliseerde manier bieden om te investeren in AI zonder de strenge eisen die veel traditionele investeringsmedia stellen. Het maakt gebruik van een Ethereum-gehoste blockchain, non-fungible tokens (NFT’s) en smart contracts om een eenvoudigere manier te creëren om in AI te investeren die veilig en transparant is.

AI heeft de potentie om de belangrijkste technologische doorbraak in de menselijke geschiedenis te worden en zal veel aspecten van ons leven opnieuw vormgeven. Het zal ook veel mogelijkheden creëren voor investeerders om een enorm rendement op hun kapitaal te behalen. Dankzij InQubeta kan iedereen nu gemakkelijk toegang krijgen tot deze mogelijkheden.

Een investeringsproces op basis van ERC20

Bedrijven genereren de financiering die ze nodig hebben om kunstmatige intelligentie vooruit te helpen door non-fungible tokens te creëren die investeringsmogelijkheden vertegenwoordigen. Deze ERC 20 munten worden gefractioneerd zodra ze zijn gecreëerd, zodat investeerders kleine porties kunnen kopen die passen bij hun budget.

NFT’s worden toegevoegd aan de ERC20 tokenlijst op de marktplaats, waar investeerders meer te weten kunnen komen over de verschillende bedrijven die hun tokens verkopen en aankopen kunnen doen met QUBE. Investeerders kunnen gekochte tokens op lange termijn houden of ze doorverkopen op de NFT marktplaats zodra ze dat willen.

Dat is niet de enige manier om winst te maken op het InQubeta netwerk. Investeerders kunnen ook een aanzienlijk rendement behalen door QUBE op lange termijn vast te houden. Houders kunnen QUBE inzetten om de blockchain draaiend te houden, waarbij ze zelf meer QUBE verdienen als beloning voor hun deelname.

Bitcoin (BTC) prijzen kunnen begin januari 2024 exploderen

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft haar uitspraak over de spot Bitcoin ETF aanvragen die zijn ingediend door Hashdex en Franklin Templeton uitgesteld. De SEC is op zoek naar publieke feedback voordat ze een beslissing neemt, omdat ze schriftelijk commentaar heeft gevraagd op de ingediende formulieren.

Het bureau heeft nu een periode van 35 dagen geopend voor commentaar op de voorstellen en reacties op deze commentaren voordat het een beslissing neemt.

Bedrijven als JPMorgan en Standard Chartered hebben voorspeld dat de Bitcoinprijzen exponentieel zullen stijgen als een ETF wordt goedgekeurd. Goedkeuring is niet gegarandeerd in januari, maar de SEC lijkt meer open te staan voor de mogelijkheid.

De BTC-prijzen zullen waarschijnlijk gestaag blijven groeien voordat het zover is, aangezien het aanbod momenteel het laagst is sinds 2017.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment