Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Louise de Graaf


In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van ethereum (ETH), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze toegewijde analisten, met hun diepgaande kennis en scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks tal van cryptomunten. Hun persoonlijke handelsplannen en inzichten worden dagelijks door meer dan 1.000 leden geraadpleegd.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs ethereum weer onder de loep genomen. Zij gaven in hun analyse, die in de Premium omgeving is gedeeld, het volgende aan:

“ETH lijkt zich momenteel in een correctiefase te bevinden, waarbij een verdere daling niet uitgesloten is. De huidige structuur suggereert een afronding van een kleiner WXY Elliott Wave patroon die mogelijk de koers onder de $1.500 kan duwen.

Echter, als we de $1.745 aanraken voordat we de verwachte daling in hebben gezet, kantelt ons perspectief en wordt de koers al eerder bullish dan verwacht. Wat ETH op korte termijn ook doet, onze visie blijft voor de middellange termijn sowieso bullish.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment