Ethereum koersschommelingen zetten handelaren op scherp

Louise de Graaf


Duik met ons mee in de wereld van ethereum (ETH) met deze grondige analyse, rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving. Onze analisten houden ethereum nauwlettend in de gaten gehouden en stellen hun inzichten nu beschikbaar voor jou.

Als lid van onze Premium omgeving heb je niet alleen toegang tot deze diepgaande analyse, maar kun je ook al je vragen direct stellen aan onze experts. Ze verkennen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun strategieën, die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Vergeet niet, dit is geen financieel advies, maar een kans om te leren van de strategieën van onze ervaren analisten.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ETH binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“ETH, al enige tijd schommelend tussen de $1.600 en $1.700, heeft investeerders aan de zijlijn gehouden, wachtend op een significante beweging. Hoewel deze stabiliteit voor sommigen een teken van zekerheid kan zijn, anticiperen wij op een aanstaande verandering in deze trend.

Onze analyse richt zich op de aantrekkelijkere zone rond de $1.400. Het is in deze regio dat we geïnteresseerd zijn om onze positie in ETH te vergroten, vanwege het potentieel dat we hierin zien. Onze prognose suggereert namelijk een opwaartse trend die de koers kan naar $2.300 kan sturen, wat een stijging van ongeveer 60% zou zijn, en daarna mogelijk nog verder.”

Deze analyse is op 9 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

 Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment