Ethereum (ETH) veert op en en lijkt koers te zetten richting $5.000

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het meest toonaangevende smart contract platform, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ETH met een analyse onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we live-streams.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum had onlangs een flinke daling gemaakt, net als de rest van de markt. Toch verwachten onze analisten dat ETH binnenkort weer sterk kan stijgen. Zij zeiden hierover onlangs het volgende in de Discord groep:

“Na de correctie heeft ETH een perfecte hertest van het 50% Fibonacci-niveau gemaakt, dat op $3.130 ligt. Vervolgens hebben we een krachtige opwaartse beweging gezien.

 

We zijn van mening dat dit het begin kan zijn van een opwaartse ‘5 waves’ patroon, wat de eerste stap terug omhoog zou markeren. Voor de middellange termijn zien we de mogelijkheid dat de koers richting de $5.000 gaat.

 

Voor de zekerheid hebben we een stoploss ingesteld op $2.149. Als de koers hieronder zou zakken, bereiden we ons voor op een mogelijke bearish trend en moeten we onze verwachtingen bijstellen. Maar voor nu blijven we positief en richten we ons blik omhoog met de verwachting dat ethereum weer zal stijgen.”

Datum analyse: 24 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/SANaUN0A/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment