Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie

Louise de Graaf


In de volatiele crypto-wereld is het simpelweg vasthouden van activa al een hele klus op zichzelf. Veel crypto-fanaten kiezen voor deze strategie vanwege het potentieel op lange termijn rendement, hoewel de dagelijkse schommelingen in prijzen en marktwaardes hen vaak op de proef stellen. De Franse Bitcoin (BTC) liefhebber Gregory Gorand wil met een actieve aanpak de markt verslaan, en dat is hem vorig jaar aardig gelukt. Op handelsplatform eToro kun je zonder enige inspanning zijn strategie kopiëren, om zo te profiteren van zijn expertise.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Focus op BTC

Gregory is al jaren een grote bitcoin bull, en dus vertegenwoordigt bitcoin te allen tijde een groot deel van zijn portfolio. Om precies te zijn neemt bitcoin momenteel bijna 67 procent van zijn totale portfolio in beslag. Daarnaast heeft Gregory significante posities openstaan met solana (SOL), ethereum (ETH) en cardano (ADA).

Gregory heeft een scherp oog voor het identificeren van opkomende trends en kansen in de markt. Hij heeft al verschillende bull- en bearmarkten meegemaakt waarmee hij een diep begrip heeft opgebouwd van hoe cycli vormgegeven worden.

De afgelopen twee jaar heeft hij voornamelijk de focus op bitcoin gelegd, met het oog op de Bitcoin halving die dit weekend heeft plaatsgevonden. Zijn strategie heeft hem geen windeieren gelegd. De prijs van bitcoin is ontzettend hard gestegen sinds de start van 2023, en bereikte vorige maand zelfs al een nieuwe all-time high. Veel altcoins daarentegen bevinden zich nog mijlenver onder hun respectievelijke recordhoogtes.

Tijdrovende crypto-handelsstrategie, kopieer zonder moeite

De Franse crypto-enthousiast probeert op dagelijkse basis zoveel mogelijk te profiteren van de volatiliteit van bitcoin en de rest van de cryptomarkt. Hij is naar eigen zeggen een ervaren handelaar, met een strategie ‘’gebaseerd op technische analyse en marktonderzoek, gecombineerd met een diep begrip van de unieke dynamiek die het crypto-landschap vormgeeft’’.

Zijn tijdrovende aanpak heeft hem vorig jaar een indrukwekkend rendement van 190,19 procent opgeleverd. Ook dit jaar staat Gregory alweer dik in de plus, met 50,03 procent om precies te zijn.

Om consistent winstgevend te traden dien je bakken aan ervaring te hebben, wat gigantisch veel tijd en inspanning kost. Voor de meeste mensen is dit simpelweg niet haalbaar, en om die reden stelt handelsplatform eToro haar gebruikers in staat de transacties van anderen klakkeloos over te nemen.

Zonder enige moeite kun je profiteren van de expertise van Gregory, of duizenden andere handelaren. Meld je gratis aan via deze link en ontdek de mogelijkheden van deze unieke functie.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.


Post Views: 346Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment