Elliott Wave voorspelt volgende beweging

Louise de Graaf


Vandaag nemen we polygon (MATIC) onder de loep, bekend om zijn rol in het verbeteren van de schaalbaarheid van Ethereum. Onze analyse concentreert zich op de koersverwachting van MATIC voor de komende periode. Deze technische analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving.

Meer weten of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze analisten. Let wel, deze informatie is bedoeld om te helpen, maar is geen financieel advies.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe analyse van MATIC gedeeld in hun Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“MATIC is sinds onze groene koopzone flink omhooggegaan. De koers steeg met ongeveer 43% omhoog voordat het begon te dalen. Deze daling is een normaal onderdeel van het 12345 Elliott Wave patroon dat we verwachten.

 

MATIC lijkt bezig te zijn met de tweede golf van dit patroon. Deze kan uitkomen tussen $0,9244 en $0,9596, oftewel de golden pocket van Fibonacci. Het is echter mogelijk dat de koers nog verder daalt tot de vorige steunzone rond $0,85.

 

Zolang de MATIC koers niet onder de $0,797 duikt, blijven we bullish en verwachten we dat de koers weer zal stijgen op de korte tot middellange termijn.”

Datum analyse: 2 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5iFXfFAx/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment