Elliott wave patroon voorspelt Cosmos (ATOM) koers

Louise de Graaf


Ontdek nieuwe mogelijkheden in de cryptomarkt met onze diepgaande crypto-analyses. Deze keer duiken we in de wereld van cosmos (ATOM)!  Heb je nog geen ATOM in je bezit? Dat is eigenlijk goed nieuws, aangezien onze analyses jouw gids kan zijn om meer te leren en nieuwe kansen te ontdekken.

Dit exclusieve inzicht komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving, waar onze doorgewinterde analisten elke week meer dan 20 cryptomunten onder de loep nemen. Hun deskundige ogen ontdekken verborgen kansen en delen persoonlijke handelsplannen die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Als lid van onze Premium omgeving krijg je toegang tot meer van dit soort diepgaande analyses. Bovendien kun je direct al je vragen over deze analyse stellen aan onze top-analisten. Let op: dit is geen financieel advies.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent nieuw inzichten onthuld voor cosmos in de premium omgeving. Hier is een glimp over wat ze te zeggen hadden over de ATOM koers:

“ATOM handhaaft zijn positie in de groene koopzone, precies binnen het verwachte bereik van $6,75 tot $6,90. Deze stabiliteit weerspiegelt de eerdere trend die we opmerkten bij de vorige groene koopzone vanuit de $6,55-zone, een beweging die we met succes hadden voorspeld.

Op basis van de huidige marktdynamiek lijkt het erop dat we getuige zijn van de vorming van een significant 12345 Elliott Wave patroon. Belangrijk is dat we nu aan de vooravond staan van de derde wave – een fase die vaak wordt gekenmerkt door een krachtige opwaartse dynamiek.

Gezien deze veelbelovende configuratie, plannen we onze aanwezigheid in de groene koopzone te versterken door onze posities uit te breiden, klaar om te kapitaliseren op de verwachte opwaartse beweging.”

Deze analyse is op 9 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment