Een revolutionair internetdomein voor crypto

Louise de Graaf


De ontwikkelaars van shiba inu (SHIB), een bekende memecoin in de crypto wereld, hebben een opvallende stap gezet.

Ze willen namelijk een nieuw internetdomeinnaam introduceren: “.shib” voor websiteadressen en e-mailadressen. Het team doet dit in samenwerking met D3, een domeinnaamspecialist.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Shiba inu dient aanvraag voor .shib in

Het plan van het Shiba Inu project is een strategische zet van een groter marketingplan om de identiteit en zichtbaarheid van het project te versterken in het nieuwe internet.

Het is gericht op het verkleinen van de afstand tussen het traditionele internet, Web2, en het nieuwe gedecentraliseerde internet, Web3. Het .shib domein moet de kloof overbruggen tussen deze twee internetwerelden.

Dit is een belangrijke stap, omdat huidige Web3-namen zoals “.crypto” en “.eth” niet goed samenwerken met veelgebruikte internettools zoals webbrowsers en e-mail.

Het Shiba Inu-team heeft al samen met D3 een aanvraag ingediend voor de .shib domeinnaam.

Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kunnen crypto gebruikers met shiba inu in bezit bijvoorbeeld e-mailadressen creëren met de .shib domeinnaam. Het e-mailadres zou dan bruikbaar moeten zijn in reguliere e-mailapplicaties.

Grote ontwikkeling voor crypto industrie?

Het zou Shiba Inu een van de eerste web3 netwerken maken met een eigen domeinnaam waardoor het netwerk toegankelijk wordt voor miljarden internetgebruikers

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, stelt dat het een grote ontwikkeling is voor de crypto industrie.

“Onze samenwerking met D3 stelt ons in staat om buiten de bestaande Shib Army te schalen en meer dan 5 miljard internetgebruikers directe toegang te geven tot het SHIB-ecosysteem. Het is een groot probleem om echte domeinen naar SHIB te brengen. We breiden onze visie op digitale identiteiten binnen ons gedecentraliseerde ecosysteem uit en stimuleren tegelijkertijd het genereren van inkomsten op de lange termijn binnen het ecosysteem.”

Het Shiba Inu project probeert de laatste maanden zijn imago van memecoin van zich af te schudden. Memecoins worden door een groot deel van de gemeenschap minder serieus genomen

Ondanks het opvallende nieuws, reageert de SHIB koers niet positief op deze ontwikkeling. SHIB daalde in de afgelopen 24 uur met 3,2% naar $0,00001019.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment