DoopieCash 24-uur livestream voor Make-A-Wish Nederland start nu!

Louise de Graaf


DoopieCash komt dit weekend in actie met wel een heel bijzonder doel! We organiseren een 24 uur durende livestream op YouTube om zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish is een organisatie die zich inzet om de dromen van kinderen met een ziekte of beperking te vervullen, zodat zij een dag lang onbezorgd kind kunnen zijn en kunnen genieten van het leven.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Win iPhones, Playstations 5’s en meer

Tijdens onze marathonuitzending zetten we niet alleen het goede doel centraal, maar ook onze community. Elk uur verloten we fantastische prijzen onder de kijkers in de YouTube-chat. De prijzen variëren van iPhones en PlayStation 5 consoles tot Apple AirPods en dinercheques. Dit is onze manier om dankbaarheid te tonen aan onze trouwe volgers.

Daarnaast nemen wij, de heren van Doopiecash, het tegen elkaar op in diverse uitdagingen. Tijdens deze zogenaamde challenges zullen we diep door het stof moeten want de verliezer moet doneren!

Advertisement

Bitcoin livestream start om 11:00

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Het is een kans om samen een verschil te maken en tegelijkertijd te genieten van entertainment, interactie en de kans om geweldige prijzen te winnen.

Klik hier om de livestream te volgen van zaterdag 16 december 11:00 tot zondag 17 december 11:00 op ons YouTube kanaal

We hopen dat jullie allemaal meekijken, meedoen en bijdragen aan dit prachtige doel. Samen kunnen we een groot verschil maken in de levens van deze kinderen. We zien jullie graag tijdens onze livestream!

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Post Views: 3Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment