Dogecoin koers balanceert op de afgrond

Louise de Graaf


Bekijk rechtstreeks uit onze Premium omgeving deze technische analyse van dogecoin (DOGE), de munt die van meme uitgroeide tot een favoriet onder investeerders. We verkennen de recente koersbewegingen en delen de verwachtingen van onze analisten.

Ontdek voor slechts €1 onze Premium omgeving voor 30 dagen, waar meer analyses en kennis gedeeld worden door onze deskundige community en analisten. Dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategieën van onze analisten.


🎁 Nieuw: Bitcoin mining vanuit huis! Eerste €500 cadeau

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe DOGE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij aan het volgende te zien:

“De DOGE koers heeft een tijdje geschommeld boven de langere termijn bodem van $0,04933, waardoor we nu op wat meer recentere timeframe inzoomen.

 

Vanaf de recente low van $0,0556 zien we dat de koers  omhoog ging middels een ABC Elliott Wave patroon. Dit patroon kan echter een teken zijn dat de prijs weer dieper zal dalen.

 

Het lijkt erop dat de prijs wellicht nog een laatste korte sprong naar boven kan maken richting de $0,0708, maar daarna weer daalt en steun opzoekt rond $0,06112.

 

Als de prijs dan ook nog onder die steun zakt, verwachten we dat de koers terug gaat naar de low van $0,0556 en mogelijk nog dieper.”

Dogecoin analyse
Datum analyse: 3 november. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om DOGE te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via eToro

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment