Dit moet gebeuren zodat Fantom met 100% kan stijgen

Louise de Graaf


In dit artikel onthullen we een gedetailleerde analyse van fantom (FTM), direct uit onze exclusieve Premium omgeving. Zelfs als FTM nog niet in je portfolio zit, ligt hier een onmisbare kans om wat nieuws te leren!

Lid zijn van de Premium omgeving betekent vooraan staan voor dit soort grondige analyses en toekomstige updates, en biedt je de unieke kans om al je prangende vragen direct aan onze analisten te stellen.

Ons team van experts analyseert wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en deelt hun eigen handelsroutes met onze leden, waarmee dagelijks meer dan 1.000 gebruikers hun voordeel doen. Vergeet niet, dit is geen financieel advies, maar een kijkje in de strategieën van onze analisten.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse fantom (FTM)

De analisten van Crypto Insiders hebben weer een nieuwe frisse analyse voor FTM gedeeld in onze Premium omgeving.

Een frisse, diepgaande analyse van FTM is zojuist gepresenteerd door de deskundige analisten van Crypto Insiders binnen onze besloten Premium omgeving. In deze recente uiteenzetting onthullen ze essentiële informatie die van groot belang is voor iedereen die actief is in de wereld van cryptocurrency:

“FTM vertoont momenteel zwakte, met een koers die een gebrek aan momentum lijkt te verraden. De koers maakt hierdoor een 12345 Elliott Wave-patroon, waarbij we momenteel in de vijfde en laatste wave lijken te zijn.

Cruciaal is dat we zoeken naar steun binnen de blauwe zone, die zich uitstrekt van $0,1413 tot $0,1580. Een stabiele ontvangst binnen deze zone kan de basis leggen voor een potentiële opwaartse trend.

Hoewel de toekomstige piek van deze opwaartse beweging nog vaag blijft, suggereert de Elliott Wave-theorie dat we een stijging naar ten minste $0,35 kunnen anticiperen. Dit markeert een indrukwekkende mogelijke klim van 100%.

Voorzichtig optimisme is gerechtvaardigd, en beleggers moeten attent blijven op bevestiging van steun binnen de aangegeven blauwe zone.”

 

Deze analyse is op 17 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment