Dit is wat experts nu verwachten

Louise de Graaf


In dit artikel pakken we een analyse van fantom (FTM) erbij. Fantom is een snelgroeiend blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn hoge snelheid en efficiëntie. Deze technische analyse, direct uit onze Premium omgeving, onthult de laatste trends en koersvoorspellingen voor FTM, essentieel voor handelaren die willen inspelen op marktbewegingen.

Wil je meer leren? Verken onze Premium omgeving voor slechts €1 voor 30 dagen voor meer analyses en de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze experts en mede-investeerders.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders met crypto krijgen €60 goud gratis

Technische analyse fantom (FTM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe FTM analyse gedeeld in de Premium ogmeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“In onze vorige analyse hadden we aangegeven dat we weerstand verwachtten in de zogenaamde ‘golden pocket’, een zone tussen de $0,2696 en $0,2763.

 

Deze weerstand hebben we inderdaad gekregen, maar uiteindelijk heeft de koers zich hier mooi uit weten te breken. Na deze doorbraak heeft de koers een snelle stijging doorgemaakt naar de $0,30, precies zoals we hadden voorspeld.

 

Het lijkt er nu op dat de koers op dit niveau steun vindt, wat een goede indicatie is voor een verdere stijging. We zetten onze verwachtingen voort en voorzien dat de koers verder zal stijgen naar de $0,3569.”

Datum analyse: 13 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oSsAm4mQ/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment