Dieptepunt bitcoin ETF-uitstroom, nieuwe crypto game

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel brengen we je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de crypto markt van de afgelopen nacht.

Een nieuwe Web3 videogame is gelanceerd op de Epic Games Store, de uitstroom van Grayscale’s bitcoin (BTC) spot Exchange-Traded Fund (ETF) heeft een opmerkelijk dieptepunt bereikt en crypto exchange Binance is geconfronteerd met een datalek.

Gedurende de dag kun je uitgebreidere artikelen op Crypto Insiders verwachten over deze onderwerpen.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Grayscale’s bitcoin ETF uitstroom op nieuw dieptepunt

De uitstroom van Grayscale’s onlangs geconverteerde bitcoin (BTC) spot ETF heeft gisteren een nieuw dieptepunt bereikt.

In totaal stroomden er gisteren voor 145 miljoen dollar aan bitcoin uit het fonds, zo liet HODL15Capital op sociale mediaplatform X weten. Dit is het laagste aantal sinds het fonds werd omgezet in een spot ETF.

Alle ETF’s tezamen zagen een netto-instroom van 1.002 BTC. Het markeert de 5e achtereenvolgende positieve dag.

Advertisement
Avalanche spel gelanceerd op Epic Games Store

Shrapnel, een veelbelovende first-person shooter gebouwd rond non-fungible tokens (NFT’s) en een eigen ‘shrapnel (SHRAP)’ token op Avalanche (AVAX), heeft vrijdag aangekondigd de early access tot het pc-spel te hebben gelanceerd via de bekende Epic Games Store.

Shrapnel zal in 2025 in zijn volledigheid op de markt worden gebracht als een free-to-play game.

Deze early access is alleen beschikbaar voor mensen die een van de Extraction pack-toegangssleutels hebben gekocht.


Bitcoin marktsentiment daalt naar het laagste niveau in 100 dagen

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Datalek bij crypto exchange Binance

Gevoelige data behorende tot Binance, ‘s werelds grootste crypto exchange, zou naar verluidt gelekt zijn op GitHub, waar het maandenlang publiekelijk beschikbaar was.

Het zou gaan om codes, interne wachtwoorden en andere technische informatie die sinds 5 januari op straat hebben gelegen. Vorige week zou de data verwijderd zijn van GitHub.

Een woordvoeder van Binance gaf in een verklaring aan dat de gelekte informatie ”een verwaarloosbaar risico vormde” voor de veiligheid van de gebruikers, hun activa of het platform zelf. Hieraan werd toegevoegd dat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat hun gegevens en activa veilig zullen blijven op het platform.

Download nu s’werelds populairste gratis crypto tracker


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment