deze altcoins gaan $730 miljoen vrijgeven

Louise de Graaf


De crypto markt gedraagt zich de afgelopen dagen rustig, maar daar zou deze maand zomaar verandering in kunnen komen. In februari zal er volgens data van Token Unlocks voor een aantal altcoins een aanzienlijk deel van hun tokens beschikbaar komen. Het gaat om projecten met grote marktkapitalisaties. 

Het vrijkomen van tokens kan verschillende gevolgen hebben. Een veelvoorkomend gevolg is verhoogde prijsvolatiliteit. Als een aanzienlijk aantal tokens plotseling beschikbaar wordt voor handel, kan dit leiden tot een verandering in de prijs. De richting van de prijsbeweging hangt over het algemeen af van hoe de markt het vrijgeven interpreteert.


Binance deelt 500 miljoen ALT-tokens uit, vroege vogels juichen

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Deze altcoins gaan megabedragen vrijgeven, koersen mogelijk volatiel

Aptos (APT) staat bovenaan de lijst met de grootste procentuele vrijgave. Het is een blockchain platform dat als doel heeft een van de meest bruikbare en betrouwbare infrastructuren te worden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten. Er zal ongeveer 7,35% van de totale voorraad beschikbaar komen binnen acht dagen tijd, wat neerkomt op ongeveer $240 miljoen. 

De grootste vrijgave is voor AVAX (Avalanche), dat uit de lijst ook de grootste altcoin is met een totale marktkapitalisatie van bijna $13,3 miljard. Het is een hoog presterend netwerk dat is ontworpen om schaalbaar te zijn. Over een tijdsbestek van 18 dagen komt $340 miljoen aan AVAX vrij.

$730 miljoen aan nieuwe tokens

The Sandbox (SAND) is een ander project waarbij een aanzienlijk aantal tokens beschikbaar komt. Het is een virtuele wereld platform waar gebruikers met behulp van de SAND token kunnen spelen en bouwen en geld kunnen verdienen met hun gaming-ervaringen  Over een periode van 10 dagen zal er $90 miljoen aan SAND tokens worden vrijgegeven.

Andere kleinere vrijgaven zijn gepland voor Manta Network (MANTA), ApeCoin (APE) en Rose (ROSE), die elk ongeveer $20 miljoen aan munten vrij zien komen tussen de dertien en vijftien dagen. In totaal komen alle vrijgegeven munten in de aankomende maand uit op een waarde van ongeveer $730 miljoen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment