deze 5 crypto stelen deze week de show

Louise de Graaf


Foto: T. Schneider/Shutterstock

De crypto markt zit vandaag flink in de lift. Een goed moment om te kijken wat de stand van zaken is bij Bitvavo, de grootste crypto beurs van Nederland. In dit artikel nemen we een kijkje naar de top vijf meest populaire crypto munten van deze week.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

BOND en LOOM in de spotlight

Eerder deze week schreven we al over Barnbridge (BOND) en Loom Network (LOOM). BOND blijft deze week de show stelen. Na een prijsstijging van ruim 300 procent, die vorige week werd ingezet, zakte BOND flink terug. Toch blijft BOND in de belangstelling staan en komt deze week op de eerste plek uit qua popularitieit op Bitvavo.

LOOM doet het al weken heel lekker op Bitvavo en daar komt deze week geen verandering in. LOOM steeg in een maand tijd met maar liefst 1.000 procent. Een maand geleden stond de koers nog op $0,044 en vorige week werd het niveau van $0,50 aangetikt. De koers zakte echter vervolgens flink in, en staat momenteel op bijna $0,13. LOOM blijft echter populair en staat deze week op de tweede plek op Bitvavo.

Bitcoin (BTC) en ripple (XRP) gaan hard

Op de derde plek deze week vinden we het vlaggenschip van de crypto wereld: bitcoin (BTC). Dat is vooral te danken aan de huidige koersstijging van BTC, die vandaag al meer dan 4 procent steeg. Vandaag wordt BTC met een handelsvolume van ruim €14 miljoen ook het meest verhandeld op de Nederlandse beurs.

Op nummer vier vinden we de fan favoriet ripple (XRP). Ripple blijft uiteraard in de belangstelling staan met alle media aandacht die het project de afgelopen maanden heeft gekregen. Vooral de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse toezichthouder is een rode draad in het crypto nieuws van de afgelopen weken. De XRP koers steeg vandaag al met bijna 8 procent.

Op de vijfde plek vinden we stratis (STRAX). Dit relatief onbekende crypto project is al langer populair op Bitvavo, zo ook de afgelopen dagen. Vandaag zakt het volume van STRAX op Bitvavo echter een beetje in. 

Andere tokens die het vandaag goed doen op Bitvavo zijn solana (SOL), ethereum (ETH) en tellor (TRB).

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment