Decentraland (MANA) kan fors stijgen vanuit blauwe zone na correctie

Louise de Graaf


Decentraland (MANA), bekend om zijn unieke positie in de virtuele realiteit en blockchain-gaming, is het onderwerp van onze analyse. De koersverwachting voor MANA voor de komende periode wordt hier besproken.

In dit artikel presenteren we een analyse uit onze Premium omgeving. Heb je na het lezen vragen? Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar je direct in contact komt met onze analisten. Onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse decentraland (MANA)

De analisten van Crypto Insiders verwachten dat er een zware periode aan zit te komen voor de MANA koers. Zij gaven in hun meest recente analyse uit de Premium omgeving het volgende aan:

“De huidige situatie voor MANA ziet er niet al te best uit. We zien de vorming van een neerwaarts ABC Elliott Wave patroon. Op dit moment is de koers bezig met het maken van de B-wave. 

 

Onze analyse wijst uit dat de koers nog een korte stijging zou kunnen maken richting de grijze zone, die zich bevindt tussen $0,476 en $0,526. Echter, na het bereiken van deze zone, verwachten we dat MANA de neerwaartse trend zal voortzetten.

 

De verwachting is dat MANA uiteindelijk zal landen in de blauwe zone, die tussen de $0,345 en $0,381 ligt. Dit zou de voltooiing van het ABC patroon betekenen, waarna we ons kunnen voorbereiden op een opwaartse beweging.”

Datum analyse: 18 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/olgARWOP/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 9Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment