De tijd is bijna op, bitcoin koers gaat exploderen

Louise de Graaf


In mijn nieuwste video bespreek ik de fascinerende mogelijkheid dat bitcoin in 2024 zou kunnen stijgen tot $160.000. In deze uitgebreide marktanalyse duiken we in zowel korte als lange termijn perspectieven, inclusief technische analyses en recente nieuwsontwikkelingen.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Bitcoin op dit moment

In de video onderzoek ik de huidige staat van bitcoin. Ik bespreek de liquiditeitsposities, de ‘gaps‘ in de markt, en de beweging van bitcoin in de afgelopen periode. Ik kijk ook naar de langere termijn vooruitzichten voor bitcoin.

Hierbij gebruik ik onder andere Fibonacci-niveaus en historische data om te bepalen waar mogelijke weerstandsniveaus liggen. Zo probeer ik mogelijke koersscenario’s te laten zien voor de komende periode.

Het belangrijkste crypto nieuws

Naast technische analyses, behandel ik ook het belangrijke crypto nieuws en ontwikkelingen, zoals de mogelijkheid van een Bitcoin ETF en macro-economische factoren die van invloed kunnen zijn op de cryptomarkt. Benieuwd naar mijn bevindingen? Bekijk dan hierboven mijn video.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment