Crypto Reddit noemt XRP, ATOM en QUBE als interessante altcoins

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Ondanks enorme inspanningen van veel netwerken om robuuste beveiligingsmaatregelen te implementeren en zich aan de beste praktijken te houden, is de wereld van cryptocurrency niet immuun voor cyberdreigingen. Deze cyberbeveiligingsinbreuken zijn een dringend probleem geworden, resulterend in het verlies van digitale activa en het kwetsbaar maken van investeerders.

De HTX-beurs meldde onlangs een verlies van ongeveer 5000 ETH, wat bijna gelijk is aan $8 miljoen. Hoewel HTX de volledige verantwoordelijkheid voor de situatie heeft genomen, heeft het meer onzekerheid in de gedachten van de gemeenschap gecreëerd over de veiligheid van activa op gecentraliseerde platforms.

Tussen dergelijke beroering is er commotie in de crypto Reddit-gemeenschappen over Ripple (XRP), Cosmos (ATOM) en InQubeta (QUBE) omdat ze worden ondersteund door fantastische use cases. Bijvoorbeeld, InQubeta is ’s werelds eerste cryptocurrency crowdfunding platform ontworpen met het enige doel om de kloof te overbruggen tussen investeerders en AI-gestuurde startups. Gebouwd op het Ethereum-netwerk, wordt het hele ecosysteem gevoed door zijn native token QUBE.

InQubeta’s groeiende potentieel 

InQubeta is ’s werelds eerste cryptocurrency crowdfunding platform dat gebruikers veilig laat investeren in AI-gestuurde startups en een vitale rol speelt in het vormgeven van de toekomst van technologische innovatie. Het team achter het innovatieve platform herkent het potentieel dat AI-startups bezitten en heeft gewerkt aan een oplossing die hun groei en ontwikkeling handig bevordert. Dit is mogelijk gemaakt door hun op NFT gerichte marktplaats en native token, QUBE. De nieuwe cryptocurrency ICO is in korte tijd populair geworden.

QUBE is een ERC-20 deflatoire munt die fungeert als een utility- en governance-token voor het netwerk. Deze nieuwe altcoin stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan het investeringsproces, handel, en staking om beloningen te verdienen uit de beloningspool die wordt gefinancierd door een belasting van 5% bij elke QUBE-transactie. De resterende 2% wordt naar een burning wallet gestuurd, wat ervoor zorgt dat het tokenaanbod na verloop van tijd vermindert, waardoor de aankoopwaarde wordt verhoogd.

Door het proces van tokenisatie wordt elke investeringskans omgezet in NFT’s en gefractioneerd, waardoor investeerders kunnen investeren volgens hun budget. Het platform heeft niet alleen investeerders en startups aangetrokken, maar ook beveiligingsbedrijven die zijn slimme contracten auditeren en geloven in zijn potentieel om de nieuwste ICO-lijst van het jaar aan te voeren. Lees meer over InQubeta’s investeringsgerichte reis door het presale te bezoeken. De QUBE-presale heeft momenteel $3,4 miljoen opgehaald met al 80% van de tokens verkocht. 

XRP kan een impuls krijgen

XRP is het native token van het Ripple (XRP) Ledger, een open-source openbare blockchain gewijd aan het sneller en goedkoper maken van grensoverschrijdende transacties. Deze valuta gaat het probleem van traditionele financiële systemen aan door buitenlandse betalingen in minder dan vijf seconden mogelijk te maken. Het Ripple-netwerk staat bekend om zijn lage kosten bij het verwerken van overschrijvingen en is naar voren gekomen als de meest favoriete oplossing voor retailklanten en instellingen over de hele wereld.

Deze eenvoudige maar innovatieve technologie heeft ertoe geleid dat XRP de lijst met topcrypto’s aanvoert. Naast het beloven van transacties met lage kosten en hoge snelheid, vertoont het XRP-ledger ook inherent groene attributen en schaalbaarheid met meer dan 1.500 transacties per seconde. Beleggers beweren dat XRP binnenkort een opwaartse trend zal zien, vooral nadat het een samenwerkingsprogramma met US Berkeley heeft aangekondigd om een inclusievere financiële economie te bevorderen.

Cosmos kondigt de introductie aan van een Super Wallet

Cosmos is een project dat de belangrijkste problemen van de blockchain-industrie aanpakt. Het team is toegewijd aan het oplossen van de problemen van schaalbaarheid, hoge kosten, en milieuschadelijke methoden van proof-of-work (PoW) consensusprotocollen. Het in-house token van het netwerk staat bekend als ATOM.

Het ATOM-token biedt verschillende verdienmogelijkheden voor zijn houders en wordt beschouwd als een topcrypto door experts. Cosmos heeft enorme populariteit gewonnen vanwege het vermogen van het netwerk om het internet van blockchains te worden, waardoor het vrij data en tokens over zijn ecosysteem kan delen. Deze interoperabele functie maakt het gemakkelijker voor de blockchains om met elkaar te communiceren en voorkomt fragmentatie van de industrie. Het bedrijf heeft onlangs een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke portemonnees geïntroduceerd, de Leap Wallet. Leap Wallet is een super wallet waarmee gebruikers hun activa kunnen beveiligen, deelnemen aan staking, deelnemen aan governance en airdrops kunnen claimen met een druk op de knop.

Conclusie

Te midden van de groeiende uitdagingen van frequente hacks, is er behoefte aan veiligere cryptocurrencies. Terwijl de markt zich aanpast om deze kwesties aan te pakken, zijn QUBE, XRP en ATOM naar voren gekomen als zeer veilige en veelbelovende investeringsopties met unieke waardeproposities.

Ook de sterke buzz gecreëerd door InQubeta’s crowdfundingplatform is opmerkelijk. Het platform is gericht op het overbruggen van de kloof tussen startups en investeerders, waardoor een democratischer en inclusiever ecosysteem ontstaat. Het unieke idee achter QUBE heeft geleid tot opmerkelijk succes in de voorverkoop. InQubeta’s native token, QUBE. Het wordt ondersteund door verschillende use-cases en heeft een goed geplande incentive-structuur.

Bezoek de InQubeta presale 

 Join InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment