Crypto radar: Bitcoin koers zakt weer

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) is vandaag opnieuw onder de $70.000 gezakt. Een uitbraak naar boven lijkt nog altijd een te grote opgave te zijn. De daling valt enigszins mee, maar als gevolg kleurt ook de rest van de cryptomarkt behoorlijk rood. Altcoins doen het overwegend slecht.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag met 1,4% gedaald tot $2,7 biljoen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €65.249 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een daling van 0,05%, nagenoeg verwaarloosbaar dus. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $69.380.

De hardste stijgers, waaronder BNB

Cronos (CRO), TRON (TRX) en BNB (BNB) zijn vandaag de hardst gestegen cryptocurrencies uit de top 50 grootste cryptocurrencies.

  • CRO is met 2,4% gestegen tot $0,149
  • TRX is met 1,1% gestegen tot $0,1205
  • BNB is met 0,9% gestegen tot $605,94

Het is duidelijk dat de crypto die vandaag wisten te stijgen, op zijn best zeer magere stijgingen neerzetten. Een stijging van 2,4% is niets om over naar huis te schrijven in de wereld van crypto. In totaal staan er zelfs maar vijf altcoins in de plus over de afgelopen 24 uur.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

De hardste dalers, waaronder WIF

Bittensor (TAO), dogwifhat (WIF) en Fetch.ai (FET) zijn de hardste dalers van de afgelopen 24 uur in de top 50. Deze 3 altcoins zijn respectievelijk met 17,9%, 11,7% en 6% gedaald.

De dalingen zijn een stuk heftiger. Vooral TAO moet een hoop inleveren met een daling die de 20% nadert. Ook populaire memecoin WIF staat weer in de lijst van hardste dalers, waar het de laatste tijd regelmatig te vinden is.

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!


Crypto Radar: bitcoin koers daalt, markt in het rood

  • icon-marktupdates

    Marktupdates

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

Het belangrijkste nieuws vandaag heeft te maken met de mogelijke komst van Ethereum ETF’s op de Amerikaanse markt. Volgens de grootste investeringsbank ter wereld, JPMorgan, is de kans dat een dergelijke ETF wordt goedgekeurd in mei namelijk 50%. Aan de ene kant is dat positief, want het suggereert dat de SEC op zijn minst de aanvragen serieus naamt.

Maar aan de andere kant is een 50% kans te weinig om de champagne al open te trekken. Wat de SEC gaat beslissen is op dit moment dan ook nog altijd een groot vraagteken, maar de voorspelling van JPMorgan had ook een stuk pessimistischer kunnen zijn.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment