Crypto-project kondigt gratis airdrops aan voor alle Nederlanders

Louise de Graaf


Het gloednieuwe Nederlandse cryptoinitiatief Planq Network (PLQ), dat zich onderscheidt door zijn unieke mobielgerichte toegang tot de cryptowereld, kondigt een reeks airdrops aan die de aandacht trekken van crypto-enthousiastelingen in Nederland. Voor hen die nog niet bekend zijn met Planq: het is een project van Nederlandse bodem dat zich richt op het vergroten van financiële inclusie door crypto toegankelijk te maken via mobiele telefoons, zelfs in de meest afgelegen gebieden in de wereld.

Het Planq ecosysteem groeit inmiddels als kool en dit wil het team van Planq vieren met een airdrop voor Nederlanders.

Airdrops voor PLQ stakers

Planq is van plan om meerdere airdrops te lanceren, elk met een eigen unieke inslag die past binnen het uitgebreide ecosysteem van Planq.

De eerste airdrop is die van Astrovault (AXV), die volgt op Planq’s succesvolle integratie op de decentrale exchange Astrovault. Deze airdrop belooft een flinke smak AXV tokens, maar liefst $100.000 aan waarde, te verdelen onder PLQ stakers.

Daarnaast hebben we de Physica Finance airdrop. Physica Finance zal de eerste decentrale exchange (DEX) zijn op het Planq ecosysteem en is ook onder leiding van de Planq Foundation ontwikkeld. Physica Finance zal ook eigen tokens krijgen die worden ge-airdropt naar PLQ-stakers en early adopters.

NFT-platform op Planq

Ook zal een Nederlandse crypto-exchange binnenkort een NFT-marktplaats lanceren op Planq waar ook een NFT-airdrop aan gekoppeld zal zijn. 200 plekjes voor deze airdrop zijn gereserveerd voor lezers van Crypto Insiders die allemaal een gratis NFT kunnen claimen door hun 0x adres achter te laten. Hierover volgt later meer.

Blijf op de hoogte om gratis tokens te claimen

Deze komende airdrops vertegenwoordigen een belangrijke stap in Planq’s missie om een meer inclusieve financiële wereld te bouwen. Door actief deel te nemen aan deze airdrops kun je niet alleen profiteren van gratis tokens en NFT’s, maar ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Planq ecosysteem. Dit is mogelijk een gratis ticket naar de voorhoede van financiële innovatie in het hart van de cryptorevolutie.

Wil jij deze airdrops niet missen en leren hoe je bijdraagt aan de veiligheid van Planq door PLQ tokens te staken? neem dan zeker een kijkje op de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment