Crypto miljoenenwinst in 3 dagen tijd voor gelukkige ethereum trader

Louise de Graaf


Sommige crypto handelaren vertrouwen op gevoel, anderen op analyses, maar krijgen het toch voor elkaar om op het juiste moment te kopen en verkopen. Een onbekende handelaar lukte het om vijf ethereum (ETH) om te zetten in een miljoenenbedrag. Dit deed hij door de nieuwe token PepeFork (PORK) op het juiste moment te kopen en verkopen.


Bitvavo list op verzoek dé opper memecoin van 2024 en 3 andere crypto

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Ethereum handelaar maakt miljoenen

De investering van de handelaar bedroeg 5 ethereum, ter waarde van ongeveer $12.000. Hiermee kocht hij vlak na de lancering van de token PepeFork 9,5 biljoen tokens. Door te handelen verkocht de handelaar weer 6,3 biljoen tokens terug in ethereum. Het resultaat? Een winst van 329 ethereum ter waarde van $765.000.

De overige tokens hield de handelaar in zijn bezit. Op het moment van schrijven zouden de tokens een waarde hebben van 2,55 miljoen. Dat betekent dus dat hij, alles bij elkaar opgeteld, een miljoenenbedrag ter waarde van 3,3 miljoen dollar heeft verdiend met PepeFork.

Advertisement
Wat is PepeFork?

PepeFork (PORK) is een memecoin gebaseerd op de Pepe (PEPE), wat in 2023 erg succesvol bleek onder veel investeerders. De ontwikkelaars beschrijven het als een fork op Pepe en investeerders kunnen de memecoin kopen op exchanges zoals Uniswap en MEXC.

Verder heeft PepeFork aanzienlijke stijgingen doorstaan. Zo schoot de munt binnen 48 uur van de lancering meer dan 450% de lucht in. In totaal is er een aanbod van 420 biljoen tokens, maar onder gebruikers en verschillende reacties op X valt er wat op. De top 10 grootste investeerders hebben namelijk 15% van het totale aanbod in handen, waar gebruikers op voorhand zeggen dat het insiders van het project zijn.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

Investeren in memecoins risicovol

Tegenwoordig zijn memecoins niet meer weg te denken in de crypto wereld. Zo was er recent een handelaar die zag dat Elon Musk zijn X-profiel had gewijzigd in CTO, ‘Chief Troll Officer’. Hierop kocht hij een grote hoeveelheid van 19,37 biljoen tokens. Momenteel bezit hij nog 10 biljoen TROLL-tokens ter waarde van ongeveer 1 miljoen dollar.

Maar deze succesverhalen komen zelden voor, dus wees wel gewaarschuwd. Beleggen in dergelijke memecoins brengt dus grote risico’s met zich mee en vaak wordt er veel geld verloren door onverstandige keuzes.


Monero gekraakt? Finse politie linkt crypto-transacties aan dader

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Win crypto met de gratis crypto-quiz

Crypto Insiders organiseert een crypto-quiz over januari. De quiz start vandaag, 2 februari, om 13:00. Win 4 miljoen Shiba Inu, 30 XRP of een van de andere prijzen. Volg ons op Instagram en doe vanaf 13:00 mee met de crypto quiz!

Meedoen


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment