Crypto insiders leggen uit waarom AVAX hard kan stijgen

Louise de Graaf


In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van avalanche (AVAX), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen AVAX in je portfolio? Dit is jouw kans om iets nieuws te leren over deze veelbelovende cryptomunt. Onze deskundige analisten, met hun scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsinzichten met meer dan 1.000 leden.

Avalanche (AVAX) is een schaalbaar blockchain-platform voor gedecentraliseerde applicaties en aangepaste blockchain-netwerken, met een focus op hoge doorvoersnelheden en lage transactietijden.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

AVAX is gisteren erg hard gestegen. Toevallig hadden de analisten van Crypto Insiders nog voor deze stijging een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“AVAX heeft recentelijk een interessante beweging laten zien. Op hogere tijdframes tekent zich steeds duidelijker een diagonal wave af voor AVAX. Dit impliceert dat we, met de nodige hobbels, nog wat stijging kunnen verwachten.

Echter, hierop zal naar onze inschatting een flinke correctie volgen. Voor nu zetten we ons vizier op een stijging richting de blauwe zone boven de $9,97. Eenmaal daar aangekomen, zal de koers waarschijnlijk wat gas terugnemen en zich voorbereiden op een neerwaartse beweging.

Toch zal deze daling slechts een korte correctieve wave zijn, waarna we een krachtige stijging anticiperen. Het is dus nog even geduld hebben voor AVAX voordat we pas echt vuurwerk zullen zien.”

Deze analyse is op 4 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment