‘Crypto-ingenieur’ Michael geniet van 175% rendement met unieke strategie

Louise de Graaf


Achter elk succesvol beleggingsportfolio gaat vaak een unieke filosofie en een gedegen kennis van zaken schuil. Michael Bouman, een Duitse handelaar met een achtergrond in engineering, weet als geen ander hoe je de markt kunt verslaan door soms net even anders te denken dan de massa.

Je kunt Michael met een druk op de knop volgen en zijn portfolio eenvoudig kopiëren via het crypto handelsplatform van eToro

Een portfolio gedefinieerd door analyse en creativiteit

Michael is niet zomaar een handelaar; zijn analytische, maar ook creatieve aanpak heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn discipline in portfolio balancering is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en aanpassing. Hij handelt in aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies en forex, maar altijd met een helder uitgangspunt: investeren in wat hij zelf zou gebruiken en waar hij in gelooft.

Zijn lange termijn visie is niet zonder resultaat gebleven. Met een een 2-jaars rendement van 175%, heeft Michael zijn volgers bewezen dat zijn methoden werken. Zijn portfolio omvat niet alleen een aanzienlijk deel in Bitcoin (BTC) (17%), maar ook in Ethereum, en aandelen van gevestigde bedrijven als Airbus, Volkswagen en Unilever.

Op deze manier genieten Michael en zijn volgers optimaal van de potentie van crypto, maar blijft zijn portfolio toch enigszins stabiel door het toevoegen van de aandelen van grote, gevestigde bedrijven. Een strategie die duidelijk zijn vruchten af heeft geworpen.

Investeren in de toekomst

Michael begrijpt dat beleggen niet alleen gaat over het heden, maar ook over het begrijpen van de toekomst. Zijn aanpak weerspiegelt een evenwicht tussen het vasthouden aan beproefde methoden en het openstaan voor innovatie. Vandaar natuurlijk de combinatie tussen crypto en top-bedrijven.

Voel je een klik met de filosofie van Michael en zijn manier van beleggen? Word dan een van de volgers die geloven in zijn langetermijnvisie. Binnen enkele minuten kun je zijn openstaande trades kopiëren en deel uitmaken van de reis. Start vandaag nog op eToro en volg de voetstappen van Michael Bouman.

 

 


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment