Crypto experts verwachten dat Quant (QNT) gaat stijgen

Louise de Graaf


In dit artikel richten we ons op quant (QNT), een cryptoproject dat bekend staat om zijn Overledger-netwerk, dat verschillende blockchains met elkaar verbindt. We werpen een blik op de huidige staat van QNT en delen onze verwachtingen voor de nabije toekomst. Deze informatie kan je mogelijk helpen bepalen wanneer je het beste kunt in- of uitstappen.

Mocht je na deze analyse meer willen weten, dan nodigen we je uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Daar kun je je ervaringen en vragen delen met onze community en analisten. Onthoud, dit is geen financieel advies, maar slechts een inzicht geboden door onze ervaren analisten.


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse quant (QNT) koers

De analisten hebben weer een verse QNT update gedeeld met alle leden uit de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“QNT liet recentel een opvallende stijging zien; het is maanden geleden dat we zo’n boeiende beweging in de koers hebben waargenomen.

Het patroon dat zich lijkt te vormen doet sterk denken aan een internal Fibonacci patroon. Hierin projecteren we een stijging richting het 38,2% Fibonacci-niveau op $114, gevolgd door een korte terugval.

Maar deze daling zal naar verwachting slechts een tussenstop zijn, aangezien we anticiperen op een vervolg van de stijging richting de ‘golden pocket’, die tussen de $124 en $137 ligt.

Gezien deze ontwikkelingen blijven we dus positief over de koers van QNT en kijken we met spanning uit naar de verwachte verdere stijging.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/HoA3eUGq/

Op zoek naar een betrouwbare partij om QNT te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment