Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land

Louise de Graaf


Binance en andere cryptobedrijven zijn optimistisch over de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Het land profileert als cryptovriendelijk te midden van wereldwijde concurrentie van onder meer de Verenigde Staten. Feras Al Sadek, managing partner van Ghaf Capital, benadrukte dat de VAE zich onderscheidt door de aanpak van “regulering door middel van educatie.”


Een van ‘s werelds grootste crypto exchanges krijgt forse waarschuwing

  • icon-walletsexchanges

    Wallets en Exchanges

Binance lovend over crypto epicentrum

Binance, een van ’s werelds grootste crypto beurzen, heeft aangegeven optimistisch te zijn over de kansen en groeimogelijkheden die de VAE biedt. De Emiraten heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt in het aantrekken van blockchain– en cryptocurrencybedrijven.

De positieve houding van de VAE ten opzichte van innovatie en technologische vooruitgang heeft het land tot een aantrekkelijke bestemming gemaakt voor bedrijven die actief zijn in de wereld van crypto.

Het land heeft niet alleen aandacht getrokken vanwege zijn proactieve benadering van technologische ontwikkelingen. Het wordt namelijk ook gehuldigd vanwege de investeringen in infrastructuur die het mogelijk maken dat cryptobedrijven floreren. Deze infrastructuur omvat niet alleen geavanceerde technologische voorzieningen. Het heeft ook een gunstige zakelijke omgeving en regelgevingskaders die bedrijven een duidelijke richtlijn bieden.

Advertisement

Geen reden tot paniek voor crypto-Emiraten

Met de sterke benadering van de VAE ten opzichte van technologie en innovatie, verklaarde Alex Chehade, de algemeen manager van Binance voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, dat de lokale overheid de infrastructuur heeft ontwikkeld rond tal van initiatieven. Daaronder vallen onder andere kunstmatige intelligentie, Web3 en duurzaamheid. Om die redenen is er weinig reden tot paniek:

“De staat van dienst is er… We hebben het onderwijssysteem, het gezondheidszorgsysteem, de wegen, de treinen. Waar anders zou je naartoe verhuizen?”

Faisal Zaidi, medeoprichter van Crypto Oasis Ventures, zei dat de levensstijl en zakelijke wereld van de VAE het aantrekkelijk hebben gemaakt voor buitenlanders om te blijven. Hij voegde eraan toe:

“Misschien zal er een vertraging zijn in het komen van nieuwe organisaties, maar degenen die hier zijn, zullen blijven.”

Post Views: 16Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment