Cosmos (ATOM) koerscorrectie: Fibonacci niveaus markeren omslagpunt

Louise de Graaf


Onze nieuwste analyse uit de Premium omgeving van Crypto Insiders neemt cosmos (ATOM) onder de loep. ATOM, bekend om zijn innovatieve ‘internet of blockchains’, heeft recent interessante marktbewegingen en ontwikkelingen meegemaakt. Onze premium analyse biedt een blik op de technische aspecten, toekomstige groeipotentieel en de implicaties voor investeerders.

Meld je aan voor onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot exclusieve content en analyses. Houd er rekening mee dat onze inzichten puur informatief zijn en geen financieel advies vormen.

Nieuwe instapkansen voor cosmos (ATOM)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ATOM analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Op de grafiek is te zien dat de koers een aantal opwaartse dynamische trendlijnen volgt. Deze lijnen hebben als een soort wegwijzers gediend voor een indrukwekkende stijging: van $6 naar $10,51 in slechts een maand.

 

Echter, na deze opmars zien we nu een correctieve fase, die zich uit in een WXY Elliott Wave patroon. We verwachten dat dit patroon zijn afronding zal vinden in de zone die wordt gedefinieerd door de 100% tot 123,6% Fibonacci-niveaus, wat neerkomt op een koersbereik van $7 tot $7,81.

 

Deze niveaus zijn cruciaal; ze bieden een potentiële omslagpunt waar de correctie kan eindigen en waar een nieuwe beweging kan starten. Mocht de koers echter onder dit bereik duiken, dan hebben we een duidelijk invalidatieniveau vastgesteld op $6,13. Een koersval onder dit punt zou een significante wijziging van het huidige marktsentiment betekenen en zou ons dwingen om onze analyse en mogelijke strategieën te heroverwegen.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lKefvJhQ/

Verdien een passief inkomen met crypto

Bij Bitvavo kun je passief inkomen genereren door crypto zoals Bitcoin en Cardano te staken of uit te lenen, profiteer je van het compound effect waarbij je rendementen opbouwen over je eerdere winsten. Daarnaast, als je je aanmeldt via deze link, ontvang je gratis crypto en tot €10.000 korting op transactiekosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment