Cosmos (ATOM) koers kan nog 80% stijgen, voorspellen analisten

Louise de Graaf


In dit artikel nemen we de koers van cosmos (ATOM) onder de loep, een uniek blockchain-netwerk dat zich richt op het verbinden van verschillende blockchains. De analyse, die afkomstig is uit de Premium omgeving, biedt een diepgaande blik op de recente prijsactie van ATOM en schetst de verwachtingen voor de nabije toekomst.

Voor iedereen die interesse heeft meer te leren of meer wil weten over potentiële handelskansen, biedt onze premium omgeving, toegankelijk voor slechts €1 voor een proefperiode van 30 dagen, extra inzichten en de kans om in contact te komen met onze experts en mede-enthousiastelingen.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving voor ATOM. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Ons optimisme over ATOM blijft sterk, ondanks dat we momenteel in een zone zitten waar mogelijk weerstand te verwachten is. Deze mogelijke weerstand zou juist naar een goede instapkans kunnen leiden.

 

Een verwachte correctie zou de koers naar onze groene koopzone kunnen brengen, ergens tussen $7,85 en $8,41. Vanuit deze zone anticiperen we op een voortzetting van de opwaartse trend.

 

We kijken uit naar mogelijke doelstellingen rond de $15, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 80% zou betekenen vanuit de koopzone. Kortom, hoewel we voorzichtig zijn vanwege de mogelijke weerstand op korte termijn, blijven we op de langere termijn zeer positief over ATOM.”

Datum analyse: 11 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YXwfmpkd/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment