Chainlink (LINK) draait om in blauwe zone, voorzichtigheid geboden

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), essentieel voor het faciliteren van orakeldiensten voor smart contracts, staat vandaag in de schijnwerpers. We verkennen de toekomstige koersverwachtingen van LINK, ondersteund door een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor een kleine bijdrage van slechts €1 bieden we de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Deze omgeving huisvest een levendige community van meer dan 1500 leden die dagelijks handelsstrategieën en tips delen.Onthoud dat onze analyses bedoeld zijn ter informatie; onze experts zijn er niet om financieel advies te geven.


Fantom (FTM) koers op de rand van aanzienlijke marktstijging

Technische analyse chainlink (LINK)

In de vorige analyse van chainlink gaven de analisten van Crypto Insiders aan een piek te verwachten. In hun meest recente analyse lijken we dit inderdaad te zien. Zij zeiden onlangs het volgende hierover in de Premium groep:

“Het lijkt erop dat de beren langzaam aan kracht winnen en de prijs naar beneden beginnen te drukken. We zien dat verschillende wavepatronen samenkomen en eindigen in de blauwe zone. Deze zone, die zich bevindt tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen de $19,17 en $21,06, is precies geraakt, en nu lijkt de verwachte daling in te zetten.

 

Op dit moment is het pad van de koers nog niet volledig helder, maar we verwachten een neerwaartse correctie te zien. Daarnaast houden we een grijze zone onder de $10 goed in de gaten op onze grafiek, omdat daar een imbalance ligt. In een bearish scenario zou de koers deze zone nog kunnen opzoeken.

 

Deze ontwikkelingen suggereren dat we voorzichtig moeten zijn en de markt nauwlettend in de gaten moeten houden. We blijven alert op eventuele veranderingen en zullen onze analyses bijstellen om onze leden van de meest actuele informatie te voorzien.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/99n5kD4i/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer de eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 909Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment