Cardano herpakt de koppositie: ontwikkelingsactiviteit historisch hoog

Louise de Graaf


Cardano (ADA) heeft opvallend de leiding genomen op het gebied van ontwikkelingsactiviteit, dat meldt Santiment. Maar wat duidt deze hernieuwde energie in het ADA-ecosysteem aan, en hoe zou dit de positie van ADA in de markt kunnen beïnvloeden?


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Cardano ontwikkelt rap door

Uit data van blockchain-analysebedrijf Santiment blijkt dat ADA onlangs weer de toppositie heeft ingenomen in de ranglijst van ontwikkelingsactiviteiten, met een indrukwekkend aantal van 611,47 opmerkelijke GitHub commits in de laatste 30 dagen. Cardano stond eerder achter Polkadot (DOT) en Kusama (KSM), die nu met 500,67 GitHub commits in de afgelopen 30 dagen gezamenlijk op de tweede plaats staan. 

Deze activiteit kan ontwikkelaarsvertrouwen in de blockchain en de mogelijkheid van nieuwe features in het project’s ecosysteem signaleren. Het is essentieel om op te merken dat een actieve ontwikkelingscyclus vaak een positieve toekomst projecteert, niet alleen voor de blockchain maar mogelijk ook voor de waarde van token.

Veiligheid van bitcoin (BTC) in beeld

Naast de interessante bewegingen vor het Cardano netwerk, signaleert Santiment ook bewegingen in de bitcoin (BTC) markt. Het bedrijf merkt op dat de voorraad van BTC op crypto-exchanges momenteel rond de 5,68% zweeft, het laagste niveau in bijna zes jaar. Dergelijk gedrag kan impliceren dat marktdeelnemers hun BTC voor de lange termijn zelf bewaren, wat toekomstige verkoopdruk zou kunnen minimaliseren en een indicator kan zijn voor een bullish marktsentiment. Santiment licht toe:

“Bitcoin zag de meeste munten (meer dan 10.000 BTC) die sinds 7 september van exchanges af zijn gehaald, en de crypto met de hoogste marktkapitalisatie maakt een tweede poging om een marktwaarde van $28.000 te overschrijden.”

Cardano’s hernieuwde ontwikkelingsdrift en de strategische bewegingen van bitcoin-investeerders tonen de veelzijdigheid en complexiteit van de markt, waardoor beleggers, ontwikkelaars en analisten voortdurend op hun tenen blijven voor de meest optimale besluitvorming. Het lijkt er in ieder geval op dat bitcoin beleggers en Cardano ontwikkelaars goede hoop hebben voor de toekomst.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment